Οι δύο νεαροί στρατιώτες απολογήθηκαν δημόσια για την απαράδεκτη πράξη τους

Gazzetta team
Οι δύο νεαροί στρατιώτες απολογήθηκαν δημόσια για την απαράδεκτη πράξη τους
Οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του περιστατικού που εξόργισε ολόκληρη την χώρα ζήτησαν συγνώμη για την πράξη τους.

Μετά την ομόθυμοι κατακραυγή και την ποινική διερεύνηση του περιστατικού, οι δύο στρατιώτες που πλέον έχουν απολυθεί, απολογήθηκαν δημόσια για το εξοργιστικό συμβάν.

Την ειλικρινή τους συγνώμη για το περιστατικό με τον σκύλο σε στρατόπεδο της Κόνιτσας, τονίζουν με δήλωση τους στο thespro.gr και στο paramythia-online.gr, οι 2 νεαροί που εμπλέκονται στο συμβάν.

Οι Νικόλαος Τζούνας και Γεώργιος Χαρίτος, δήλωσαν δημοσία την ειλικρινή τους μεταμέλεια, ενώ σημειώνουν πως ο συγκεκριμένος σκύλος «έχαιρε της διαχρονικής τους φροντίδας και πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό μη αποδεκτο προς τις αρχές τους».

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση:

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων».