Αυτοί είναι οι 4 άντρες που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης (pics)

Gazzetta team
Αυτοί είναι οι 4 άντρες που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης (pics)
H υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα όταν αποκαλύφθηκε, με θύμα ένα 16χρονο σήμερα κορίτσι από την Κατερίνη που για 6 ολόκληρα χρόνια (από το 2008 έως το 20014) ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Στη δημοσιότητα, κάνοντας χρήση της ειδικής εισαγγελικής διάταξης, έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες τεσσάρων ατόμων που κατηγορούνται για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού.

Πρόκειται για τους:

Α) ΚΑΡΑΛΙΑ Ιωάννη του Γεωργίου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα την 21-03-1968 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Β) ΜΠΑΚΑΛΗ Νικόλαο του Γεωργίου και της Φανής, γεννηθέντα την 15-03-1958 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Γ) ΓΙΑΝΝΙΚΗ Δημήτριο του Αθανασίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 26-02-1966 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Δ) ΟΡΦΑΝΙΔΗ Βασίλειο του Ευσταθίου και της Όλγας, γεννηθέντα την 22-09-1960 στο Κιλκίς.

Πρόκειται για μία υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα όταν αποκαλύφθηκε, με θύμα ένα 16χρονο σήμερα κορίτσι από την Κατερίνη που για 6 ολόκληρα χρόνια (από το 2008 έως το 20014) ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Τα στοιχεία των ατόμων που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα είναι αυτά των τεσσάρων ατόμων που είχαν συλληφθεί ως κατηγορούμενοι για την υπόθεση στις 28 Φεβρουαρίου. Ανάμεσα τους είναι και ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι κρατούνται ήδη, προσωρινά, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης, στις φυλακές, για τα αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις αρχές του 2018, όταν η νεαρή κοπέλα -σε ηλικία 16 ετών πλέον- αποκάλυψε στις Αρχές ότι ο ίδιος της ο πατέρας, μαζί με άλλα τρία άτομα τη βίαζαν συστηματικά από την ηλικία των 6 έως και την ηλικία των 12 ετών (από το 2008 έως και το 2014). Η έρευνα της Ασφάλειας Κατερίνης οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και τριών ακόμη ανδρών.

Η ανήλικη όλα αυτά τα χρόνια βίωνε το προσωπικό της δράμα, ενώ πριν από ένα χρόνο φέρεται να συμμετείχε και στο διαδικτυακό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα».

Πηγή: reader.gr