Η ΜΕΤΑδραση «ΜΚΟ της Χρονιάς»! (vid)

Gazzetta team
Η ΜΕΤΑδραση «ΜΚΟ της Χρονιάς»! (vid)
Η ΜΕΤΑδραση τιμήθηκε με το βραβείο «ΜΚΟ της Χρονιάς» στην κατηγορία «Κοινωνία» στην εκδήλωση για τα «Hellenic Responsible Business Awards 2018» που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή, το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, κριτήριο επιλογής και αξιολόγησης των υποψηφίων για το συγκεκριμένο βραβείο ήταν το αποδεδειγμένα καινοτόμο έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο, καθώς και η συνεχής δέσμευση και αποτελεσματικότητα, με μετρήσιμα στοιχεία.

Εκ μέρους της ΜΕΤΑδρασης, το βραβείο παρέλαβε ο κος Μάρκος Κομονδούρος, μέλος του Δ.Σ., ο οποίος δήλωσε ότι: «Είναι πολύ συγκινητικό για εμάς να αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνουμε κάθε μέρα, σε όλα τα σημεία της Ελλάδας» και τόνισε ότι μόνο η καλή θέληση και η ψυχή δυστυχώς δεν φτάνουν, είναι απαραίτητο να υπάρχει επαγγελματισμός, οργάνωση και σωστή στελέχωση για να προσφερθεί ουσιαστικό κοινωνικό έργο.

Η ΜΕΤΑδραση είναι μια Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών που δημιουργήθηκε το 2010, με στόχο να καλύψει μακροχρόνια κενά στην υποδοχή και ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα. Εξειδικεύεται στον τομέα της διερμηνείας και διαπολιτισμικής μεσολάβησης καθώς και στην προστασία των ασυνόδευτων παιδιών, μέσα από μια σειρά πρωτοποριακών δράσεων.

«Σε μια εποχή που η Κοινωνική Ευθύνη είναι υπόθεση όλων μας, είναι σημαντικό οι δράσεις αυτές να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα και δυναμικά», δήλωσε η πρόεδρος της ΜΕΤΑδρασης, κα Λώρα Παππά. «Κάθε αναγνώριση και στήριξη του έργου μας, βοηθούν να προσφέρουμε περισσότερα».