Η μητέρα που είχε εγκαταλείψει το βρέφος της, το άρπαξε από το «Παίδων»

Gazzetta team
Η μητέρα που είχε εγκαταλείψει το βρέφος της, το άρπαξε από το «Παίδων»
Εντοπίστηκε η μητέρα που είχε εγκαταλείψει το μόλις 14 μηνών βρέφος της διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά.

Η 35χρονη γυναίκα άρπαξε την Πέμπτη (8/2) το παιδί της από το Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» και εξαφανίστηκε.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελέας, καθώς της είχε επιβληθεί σχετική απαγόρευση. Το περιστατικό είχε συμβεί στα τέλη του Ιανουαρίου, με τη μητέρα να αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι εγκατέλειψε μόνο του το μωρό, το οποίο γλύτωσε από θαύμα. Να θυμίσουμε πως άνδρες της Πυροσβεστικής είχαν απεγκλωβιστεί το 14 μηνών βρέφος και έκτοτε νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, καθώς είχε υποστεί βλάβη η υγεία του.

Ο Εισαγγελέας Ανηλίκων διέταξε την απομάκρυνση του παιδιού από τη μητέρα του. Εκείνη, ωστόσο, μπήκε παράνομα στο χώρο όπου νοσηλευόταν το μωρό στο νοσοκομείο Παίδων και το άρπαξε. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε από την ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίσει τη μητέρα και το βρέφος, καθώς συντρέχει κίνδυνος για το παιδί.

Αργά το μεσημέρι οι αρχές εντόπισαν τη γυναίκα σύμφωνα με το protothema.gr και το 14 μηνών βρέφος οδηγήθηκε πίσω στο Νοσοκομείο Παίδων.

Πηγή: reader.gr