Ισόβια στον 49χρονο που σκότωσε το θείο του για μια θέση παρκινγκ

Gazzetta team
Ισόβια στον 49χρονο που σκότωσε το θείο του για μια θέση παρκινγκ
Σε ισόβια κάθειρξη και τέσσερα χρόνια καταδικάστηκε 49χρονος που σκότωσε το θείο του για μια θέση παρκινγκ στη Μάνη.

O 49χρονος είχε σκοτώσει το θείο του πυροβολώντας τον Απρίλιο του 2013 στις Καλλονιές Ανατολικής Μάνης.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της δίκης ο κατηγορούμενος παρενέβαινε και κατά την απολογία του έκανε λόγο για εμμονές που έχει, υποστηρίζοντας πως τα ξαδέρφια του τον ζήλευαν, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.

Ισχυρίστηκε μάλιστα πως ήταν τόσο θυμωμένος επειδή ο θείος του παραβίασε το χώρο του, που στο μυαλό του δεν ήξερε τι έκανε και εκείνη την ώρα έβλεπε μπροστά του το διάβολο! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 49χρονος είπε ενώπιον του δικαστηρίου ότι δεν θα τον σταματούσε κανένας, ούτε ο Θεός ούτε η μάνα του και θα πυροβολούσε το θείο του.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης με πρόθεση στη θεία και την εξάχρονη τότε κόρη του ξαδέλφου του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 49χρονος είχε τσακωθεί άγρια με τα ξαδέρφια του για μια θέση στάθμευσης. Την ημέρα που σκότωσε το θείο του και τραυμάτισε τα ξαδέλφια του με κυνηγετική καραμπίνα, είχε τρεις φορές λογοφέρει με τον έναν ξάδελφό του, γιατί έπιανε τη θέση παρκινγκ μπροστά στο σπίτι του και τον εμπόδιζε να φύγει.

Ο 49χρονος ήταν γείτονας με τον ξάδερφο του και τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο όταν ο άνδρας πήρε μία καραμπίνα από το σπίτι του για να πυροβολήσει τον συγγενή του. Τότε μπήκε στη μέση ο 65χρονος θείος του 49χρονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 49χρονος τραυμάτισε επίσης τα ξαδέρφια του, τη θεία του καθώς επίσης και την εξάχρονη ανιψιά του. Στο δικαστήριο ισχυρίστηκε πως έριξε στον αέρα για εκφοβισμό και τα σκάγια μπορεί να εξοστρακίστηκαν. Μάλιστα αναφερόμενος στην εξάχρονη αντέδρασε έντονα λέγοντας πως είναι ευαίσθητος με τα παιδιά και ποτέ δεν θα την έβλαπτε.

Πηγή: reader.gr