Προφυλακίστηκε ο βιαστής των Αμπελοκήπων (pics & vids)

Gazzetta team
Προφυλακίστηκε ο βιαστής των Αμπελοκήπων (pics & vids)
Το δρόμο προς την φυλακή πήρε ο 25χρονος «δράκος των Αμπελοκήπων», που είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον 9 ανυποψίαστες γυναίκες.

Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 25χρονος που επιτέθηκε σεξουαλικά σε εννέα γυναίκες.

Μετά την απόφαση της ανακρίτριας για προφυλάκισή του, πολίτες που είχαν πάει έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων επιτέθηκαν εναντίον του φραστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος, που συνελήφθη την περασμένη Κυριακή, παραμόνευε νέες που φορούσαν κολάν και πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακρίτρια και εισαγγελέας στηρίζουν το σκεπτικό της προφυλάκισης του 25χρονου σε τρεις περιπτώσεις βιασμού και έξι απόπειρες.

Αρχικά, ο κατηγορούμενος δεν αποδεχόταν την κατηγορία και μάλιστα πίστευε πως τον είχαν συλλάβει ως ύποπτο για κλοπή. Όταν όμως τον αναγνώριζαν τα θύματά του, τότε αναγκάστηκε κλαίγοντας να ομολογήσει. Ο ίδιος θεωρεί ότι δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα. Φέρεται δε να χαρακτήρισε τις πράξεις του ως «πλάκα και καγκουριά».

Ο δικηγόρος του 25χρονου ανάφερε ότι ο εντολέας του δεν θυμόταν να περιγράψει πολλές από τις πράξεις του. Μάλιστα είπε ότι θα καταθέσει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Πηγή: reader.gr