Φθιώτιδα: Πρώην δήμαρχος καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Gazzetta team
Φθιώτιδα: Πρώην δήμαρχος καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην δήμαρχος Μακρακώμης Φθιώτιδας, καθώς το αγροτικό όχημα που οδηγούσε ανετράπη, προκαλώντας τον θάνατο του 69χρονου Κώστα Κρητικού.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο πρώην δήμαρχος Μακρακώμης, Κώστας Κρητικός, ο οποίος καταπλακώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τρακτέρ.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, o πρώην δήμαρχος, οποίος φρόντιζε μόνος του τα κτήματα, είχε πάει για όργωμα με το τρακτέρ στα χωράφια, έξω από το χωριό Νέα Μάρκη.

Λίγο μετά τις 16:00 και κάτω από άγνωστες συνθήκες επιστρέφοντας από έναν αγροτικό δρόμο, ο έλεγχος χάθηκε και το τρακτέρ τούμπαρε σε ένα χαντάκι με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον 69χρονο άνδρα.

Διερχόμενος που εντόπισε το αναποδογυρισμένο τρακτέρ ενημέρωσε το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μακρακώμης και το αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά για να βοηθήσουν τον πρώην δήμαρχο της περιοχής, που είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο έσπευσε και ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος Σπερχειάδας, Γιώργος Σταθοκώστας, για να διαπιστώσει από κοντά τις συνθήκες που οδήγησαν στο δυστύχημα.

Πηγή: reader.gr