Προκαλεί ο καταζητούμενος Σώρρας: «Κάθε μέρα χαιρετάω τους αστυνομικούς»

Gazzetta team
Προκαλεί ο καταζητούμενος Σώρρας: «Κάθε μέρα χαιρετάω τους αστυνομικούς»
Σε νέα του παρέμβαση ο πρώην ελλάνιος ηγέτης, μετά τις απειλές εναντίον των συνεργατών του, προκαλεί και τις αστυνομικές αρχές, αναφέροντας πως μένει ανάμεσα στο Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου και καθημερινά κάνει τη βόλτα του στον Εθνικό Κήπο.

Στο νέο του μήνυμα, ο Αρτέμης Σώρρας, προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις καθώς όπως ο ίδιος αναφέρει κατοικεί «μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Προεδρικού Μεγάρου»

Ο καταζητούμενος πρώην επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», ειρωνεύεται τους αστυνομικούς λέγοντας ότι μένει στο κέντρο της Αθήνας, ότι έχει αλλάξει ελαφρώς την όψη του και πως δεν τον αναγνωρίζουν ούτε οι αστυνομικοί τους οποίους και χαιρετά καθημερινά.

«Μιλάω σιγά, πολύ σιγά γιατί δεν μπορώ να φωνάξω» λέει στο ίδιο μήνυμα ο Σώρρας, ο οποίος συνεχίζει αναφέροντας πως «η φωνή μου έχει πολύ περίεργο μέταλλο και ακούγεται παντού».

Αναμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο κήρυγμα του «αυτόχθονα ιθαγενή» Αρτέμη Σώρρα, που παραμένει καταζητούμενος, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως τελευταία φορά που κάποιος τον είδε βρισκόταν κάπου μεταξύ του γαλαξία της Ανδρομέδας και του αστερισμού του Κενταύρου.