Στην αυτοκτονία καταλήγουν οι αρχές για τη βουτιά θανάτου 42χρονης κοντά στην Ιτέα

Gazzetta team
Στην αυτοκτονία καταλήγουν οι αρχές για τη βουτιά θανάτου 42χρονης κοντά στην Ιτέα
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 42χρονη γυναίκα έπεσε εκούσια στο γκρεμό 230 μέτρων, ενώ πριν τη μοιραία βουτιά με το αυτοκίνητό της, άφησε σημείωμα που ανέφερε πως έβαλε τέλος στη ζωή της καθώς αντιμετώπιζε προσωπικά κι οικογενειακά προβλήματα.

Με ένα τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή της μία 42χρονη γυναίκα από την Ερατείνη Φωκίδας, καθώς έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό βάθους 230 μέτρων στην επαρχιακή οδό Ιτέας -Αντιρρίου.

Το περιστατικό συνέβη χθες τα μεσάνυχτα, ενώ αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού συμβάντος ήταν ένας ψαράς, ο οποίος ανέφερε στην αστυνομία ότι είδε ένα όχημα να βουτάει στον γκρεμό.

Αμέσως, ειδοποιήθηκαν η Πυροσβεστκή και το Λιμενικό που ξεκίνησαν αμέσως τη διαδικασία εντοπισμού του οχήματος και της οδηγού, όμως εξαιτίας της απόκρυμνης τοποθεσίας δεν ήταν δυνατή η προσέγγιση του σημείου.

Άντρες της ΕΜΑΚ που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν λίγο αργότερα νεκρή την άτυχη γυναίκα και τις πρώτες πρωινές ώρες ανέσυραν τη σωρό της, που είχε εκσφενδονιστεί μακριά από το αυτοκίνητο.

Ο επίλογος της τραγικής ιστορίας γράφτηκε αργότερα στο σπίτι της 42χρονης στο χωριό Ερατεινή, όπου και βρέθηκε το ιδιόχειρο σημείωμά της, στο οποίο ανέφερε τους λόγους που την οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη.