Στο νέο μεζεδοπωλείο του Χριστόφορου Πέσκια, το Dopios, φτιάχνουν τους πιο σέξι κεφτέδες στην πόλη

Gazzetta team
Στο νέο μεζεδοπωλείο του Χριστόφορου Πέσκια, το Dopios, φτιάχνουν τους πιο σέξι κεφτέδες στην πόλη
Λίγοι είναι εκείνοι που τη γνωρίζουν με το κανονικό της όνομα, ενώ οι περισσότεροι τη γνωρίζουν σαν την πλατεία με την ιστορική εκκλησία κάτω από την πλατεία Κλαυθμώνος. Από την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο, η εν λόγω πλατεία άρχισε να γίνεται θέμα συζήτησης για έναν ακόμη λόγο. Το opening του Dopios του νέου μεζεδοπωλείου της Αθήνας, την κουζίνα του οποίου επιμελείται ο πολύ δημιουργικός και αγαπημένος σεφ, Χριστόφορος Πέσκιας. Και γι' αυτό η πλατεία Αγίων Θεοδώρων μπαίνει και πάλι στην ατζέντα μας.

Μάλιστα για το εν λόγω εγχείρημα ισχύει το ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει», αφού πίσω από τη νέα άφιξη στο κέντρο της Αθήνας, βρίσκονται τα αδέρφια Ανδρέας και Γιώργος Πιτσιλής που μετρούν πολλά χιλιόμετρα στο κεφάλαιο εστίαση, με μαγαζιά με μεγάλη ιστορία στην αθηναϊκή σκηνή, όπως το Balthazar στους Αμπελόκηπους, το Rock n Roll στο Κολωνάκι και όχι μόνο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ