Ο πρίγκιπας Φίλιππος άφησε... 30 εκατομμύρια λίρες σε τρεις υπαλλήλους του

Gazzetta team
Ο πρίγκιπας Φίλιππος άφησε... 30 εκατομμύρια λίρες σε τρεις υπαλλήλους του
«Σε αντίθεση με κάποιους άλλους βασιλείς, ο πρίγκιπας Φίλιππος στάθηκε γενναιόδωρος στους τρεις άντρες που τον φρόντιζαν», αποκάλυψε η Sun.

O πρίγκιπας Φίλιππος, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Sun» «είπε» ένα τελευταίο ευχαριστώ στους «τρεις βασικούς άντρες του προσωπικού του, αφήνοντάς τους περίπου 30 εκατομμύρια λίρες», δήλωσε βασιλική πηγή.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου πέθανε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 99 ετών, λίγες εβδομάδες πριν από τα 100α γενέθλιά του.

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του είναι στα χέρια της βασίλισσας, μια πηγή κοντά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ανέφερε ότι ο δούκας έχει ανταμείψει επίσης τους στενότερους βοηθούς του.

«Σε αντίθεση με κάποιους άλλους βασιλείς, ο πρίγκιπας Φίλιππος στάθηκε γενναιόδωρος στους τρεις άντρες που τον φρόντιζαν», είπε η βασιλική πηγή, αποκλειστικά στη «Sun».

Είναι ο Άρτσι Μίλερ Μπέικγουελ ο οποίος υπηρέτησε ως γραμματέας του πρίγκιπα Φίλιππου και ταξίαρχος για μια δεκαετία, έναν ρόλο που ανέλαβε το 2010, o Γουίλιαμ Χέντερσον και ο Στίβεν Νιντοζάντιλο.

Και οι τρεις άντρες ήταν πολύ κοντά στον Δούκα στα τελευταία του χρόνια με τον κο Μίλερ-Μπέικουελ να εκπροσωπεί τον Δούκα σε πολλές επίσημες εκδηλώσεις όταν δεν μπορούσε να παρευρεθεί.

Ο Χέντερσον και ο Στίβεν Νιντοζάντιλο έμεναν μαζί με τον Φίλιππο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην κατοικία Γουντ Φαρμ στο βασιλικό κτήμα Σάντριγχαμ του Νόρφολκ. Ο Χέντερσον ήταν μαζί του τις δύο τελευταίες μέρες του στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ