Κέβιν Κλαρκ: Σοκαριστικός θάνατος για τον μικρό ντράμερ του School Of Rock

Gazzetta team
Κέβιν Κλαρκ: Σοκαριστικός θάνατος για τον μικρό ντράμερ του School Of Rock
Ο Κέβιν Κλαρκ έγινε γνωστός σε μικρή ηλικία από τη συμμετοχή του στην ταινία με τον Τζακ Μπλακ, το School Of Rock, που ήταν η μοναδική του κινηματογραφική συμμετοχή, καθώς όταν μεγάλωσε ασχολήθηκε με τη μουσική, όμως ένας απρόσεκτος οδηγός του στέρησε τη ζωή σε ηλικία 32 ετών.

Με σοκαριστικό τρόπο έφυγε από τη ζωή ο Κέβιν Κλαρκ, ο μικρός ξανθός ντράμερ από την ταινία School Of Rock, καθώς σύμφωνα με το Variety, ένα διερχόμενο όχημα τον χτύπησε καθώς έκανε βόλτα με το ποδήλατο. Ο Κλαρκ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όμως τίποτα δε μπορούσε να γίνει κι έτσι πέθανε σε ηλικία 32 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του. Για το δυστύχημα συνελήφθη μια 20χρονη που φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Ο Κέβιν Κλαρκ ήταν 14 ετών όταν κέρδισε την αναγνωρισιμότητα από το School Of Rock, όπου πρωταγωνιστούσε ο Τζακ Μπλακ. Εκεί υποδύθηκε τον ντράμερ και όπως είχε πει, τον επέλεξαν επειδή ακριβώς ήξερε να παίζει ντραμς. Στην πορεία της ζωής του δεν ασχολήθηκε με το σινεμά, αλλά με τη μουσική και έπαιζε σε διάφορα μαγαζιά ως ντράμερ με τη μπάντα του. Ο Κλαρκ ζούσε στο Σικάγο και γύριζε από τη δουλειά το μεσημέρι της Τρίτης με το ποδήλατο. Ήταν γύρω στις 13:20 που τον χτύπησε το αυτοκίνητο. Το ασθενοφόρο τον περισυνέλεξε, τον μετέφερε στο Illinois Masonic Medical Center, όπου στις 14:10 οι γιατροί τον κήρυξαν νεκρό.

Ο Τζακ Μπλακ αποχαιρέτησε τον Κλαρκ, με τον οποίο η επαφή τους δεν τελείωσε στο School Of Rock, αλλά είχαν διατηρήσει μια φιλική σχέση στην πορεία των ετών.

«Συνταρακτικά νέα. Ο Κέβιν έφυγε. Πολύ νωρίς. Υπέροχη ψυχή. Τόσες όμορφες αναμνήσεις. Η καρδιά μου έσπασε. Στέλνω αγάπη στην οικογένεια του και σε όλα τα παιδιά του School Of Rock».

Τραγικές φιγούρες φυσικά σε αυτή την τόσο αβάσταχτη απώλεια, η αδερφή του και η μητέρα του με τις οποίες έμενε μαζί.

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ