Μαύρος άντρας έκανε πάνω από 30 ληστείες μεταμφιεσμένος σε… λευκό: Τον πρόδωσε το αυτοκίνητό του και… το ανοικτό στόμα (pics)

Gazzetta team
Μαύρος άντρας έκανε πάνω από 30 ληστείες μεταμφιεσμένος σε… λευκό: Τον πρόδωσε το αυτοκίνητό του και… το ανοικτό στόμα (pics)
Μεταμφιεζόταν με μάσκα ως λευκός και έκανε διαρρήξεις αλλά η αστυνομία τον τσίμπησε από… το ανοικτό στόμα και έτσι κατάλαβε πως φορούσε μάσκα.

Η αστυνομία στο Λος Άντζελες συνέλαβε έναν άνδρα που συνδέεται με περισσότερες από 30 διαρρήξεις, μεταμφιεσμένος ως… λευκός.

Ο Ρόκιμ Πρόουελ συνελήφθη στις 2 Μαΐου αστυνομικούς του Μπέβερλι Χιλς, ύστερα από μια σειρά από διαρρήξεις που αναφέρθηκαν στην περιοχή.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας κατάφεραν να συνδέσουν δύο από τα προηγούμενα εγκλήματά του μέσω βίντεο από κάμερα παρακολούθησης που έδειχνε το ίδιο όχημα.

Το Fox News ανέφερε μάλιστα ότι η αστυνομία παρατήρησε από το υλικό που είχε στα χέρια της ότι ο ύποπτος είχε πάντα ανοιχτό το στόμα του και από αυτό συνειδητοποίησαν ότι φορούσε πραγματικά μάσκα.

Όταν συνελήφθη ο Πρόουελ, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο αυτοκίνητό του, μέσα από την οποία βρέθηκε η μάσκα προσώπου αλλά και άλλα ευρήματα τα οποία τον συνδέουν με διαρρήξεις στις οποίες είχε κλέψει κυρίως τηλεοράσεις.

Ο Πρόουελ είναι 30 ετών, από το Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια και τον βαραίνουν δύο κατηγορίες για διάρρηξη, δύο για κλοπή και μία κατηγορία για βανδαλισμό.

Από κει και πέρα ύστερα από ένταλμα έρευνας που εκδόθηκε διενεργήθηκε από την αστυνομία έλεγχος στο σπίτι του Πρόουελ, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την ανάκτηση άλλων κλεμμένων αντικειμένων από τις διαρρήξεις.

Το δικαστήριο ορίστηκε για τις 25 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ