Τουρίστας εγκλωβίστηκε σε γυάλινη γέφυρα όταν έσπασε το δάπεδο της (pics & vid)

Gazzetta team
Τουρίστας εγκλωβίστηκε σε γυάλινη γέφυρα όταν έσπασε το δάπεδο της (pics & vid)
Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας τουρίστας πάνω σε γυάλινη γέφυρα της Κίνας, κομμάτια από το δάπεδο της οποίας καταστράφηκαν από ισχυρό άνεμο.

Παγιδευμένος, τρομοκρατημένος και κρατώντας σφιχτά το κιγκλίδωμα στη μία πλευρά, ήταν ένας τουρίστας πάνω στη γυάλινη γέφυρα στο βουνό Πίγιαν στη Κίνα, καθώς ισχυροί άνεμοι κατέστρεψαν μέρος του δαπέδου της.

Τη γυάλινη γέφυρα, η οποία βρίσκεται στη βορειοανατολική επαρχία Τζιλίν, χτυπήθηκε από ισχυρούς ανέμους που θύμισαν τυφώνα, με αποτέλεσμα το γυάλινο δάπεδο να αποκολληθεί σε πολλά σημεία.
Όπως ανακοινώθηκε μετά από το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, ο άντρας αυτός κατάφερε να μεταβεί με ασφάλεια στην άλλη άκρη της και να διαφύγει κάθε κίνδυνο. Η τοπική κυβέρνηση δήλωσε πως η γέφυρα υπέστη ζημιές από ανέμους που έφτασαν έως και τα 92 μίλια την ώρα (πάνω από 148 χλμ.), κάτι που ισοδυναμεί με τον τυφώνα κατηγορίας κλίμακας 1.

Τέτοια γραφικά αξιοθέατα δεσπόζουν σε όλη την Κίνα. Υπάρχουν μάλιστα και γέφυρες σε ύψος 180 μέτρων, με επίσης γυάλινο δάπεδο το οποίο όταν πατιέται… ραγίζει σαν εφέ, τρομάζοντας τους ανυποψίαστους.

Δημιουργήθηκαν στο πνεύμα να προσελκύσουν περισσότερους τουρίστες που αναζητούν τη… συγκίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ