Γέννησε μέσα στο αεροπλάνο και δεν ήξερε καν πως ήταν έγκυος (vid)

Gazzetta team
Γέννησε μέσα στο αεροπλάνο και δεν ήξερε καν πως ήταν έγκυος (vid)
Το αγοράκι, βγήκε νωρίς μόλις 29 εβδομάδων και ευτυχώς μέσα στο αεροπλάνο υπήρχε ένα γιατρός και τρεις νοσοκόμες.

Απίστευτη ιστορία αλλά άκρως αληθινή… Η Λαβίνια «Λάβι» Μούνγκα δεν είχε ιδέα ότι κυοφορούσε ένα μωρό, όταν επέβαινε σε πτήση από, το σπίτι της, στη Γιούτα προς τη Χονολουλού την προηγούμενη εβδομάδα… «Απλώς, δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος και αυτός ο τύπος βγήκε από το πουθενά», είπε η ίδια.

Το αγοράκι, ο Ρέιμοντ Μούνγκα, βγήκε νωρίς, μόλις 29 εβδομάδων (εφτάμιση μηνών) και ευτυχώς μέσα στο αεροπλάνο που βρισκόταν η Λαβίνια Μούνγκα, υπήρχε ο δρ. Ντέιλ Γκλεν, ιατρός της Χαβάης μαζί με τις Λάνι Μπάμφιλντ, Αμάντα Μπίντινγκ και Μίμι Χο, νοσοκόμες μονάδων εντατικής θεραπείας νεογνών από το νοσοκομείο Νορθ Κάνσας Σίτι, οι οποίοι βοήθησαν την μητέρα και το νεογέννητο παιδί.

«Νιώθω συνεπαρμένη… Ήταν ωραίο που υπήρχε ο γιατρός και οι τρεις νοσοκόμες μέσα στο αεροπλάνο και μπόρεσαν να με βοηθήσουν και να σταθεροποιήσουν την κατάσταση» είπε η Λαβίνια Μούνγκα.

Ο πατέρας της, της πρότεινε μάλιστα να βγάλει το παιδί «Γκλεν» προς τιμή του γιατρού που τη βοήθησε κατά τη διάρκεια της πτήσης, ωστόσο η ίδια είχε κάτι άλλο στο μυαλό της… «Τα ονόματα είναι πολύ σημαντικά στον πολιτισμό μας», δήλωσε η μητέρα που είναι από τη φυλή Τόνγκα. Αντ΄ αυτού ρώτησε τον δρ. Γκλεν να προτείνει ένα χαβανέζικο όνομα και αυτός είπε «Καϊμάνα» που είναι πλέον το μεσαίο όνομα του μικρού.

Το παιδί θα πρέπει να παραμείνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου περίπου άλλες 10 εβδομάδες, με τη μητέρα να δηλώνει ευτυχής για τη φροντίδα και τη φιλοξενία που έχει λάβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ