Κάπου στην Αθήνα και όχι στην Ακρόπολη η επίδειξη μόδας του Dior (vid)

Gazzetta team
Κάπου στην Αθήνα και όχι στην Ακρόπολη η επίδειξη μόδας του Dior (vid)
Αν και αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για επίδειξη που θα γίνει στην Ακρόπολη, τελικά δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Τη νέα του κολεξιόν με τίτλο «Croisière 2022» θα παρουσιάσει στα μέσα Ιουνίου στην Αθήνα ο οίκος Dior, όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Μάλιστα αυτό θα γίνει με την συμπλήρωση 70 χρόνων από το 1951 που είχε επιλεχθεί πάλι ο ιερός βράχος για την φωτογράφιση της σειράς ρούχων που είχε λανσάρει εκείνη την χρονιά.

«Ο Οίκος επέλεξε την Αθήνα, προορισμό εξαιρετικού χαρακτήρα, κοιτίδας του δυτικού πολιτισμού και των ευρωπαϊκών τεχνών, για την κολεξιόν Croisière 2022», έμπνευση της ιταλίδας σχεδιάστριας Maria Grazia Chiuri, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το ντεφιλέ «θα συνεχίσει την μαγεία του σόου που δημιουργήθηκε το 2020 στο Λέτσε...στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας με απόλυτο σεβασμό των υγειονομικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ», τονίζεται στην ανακοίνωση χωρίς να διευκρινίσει αν η εκδήλωση θα γίνει με προσκεκλημένους ή χωρίς κοινό.

Οπως και πέρυσι στην κεντρική πλατεία του Λέτσε, η επιλογή του τόπου έχει ως στόχο την ανάδειξη «της δημιουργικότητας των τοπικών καλλιτεχνών και τεχνιτών», που έχουν πληγεί από την υγειονομική κρίση, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Το μπέρδεμα με το μέρος

Αρχικά οι πληροφορίες, ανέφερε πως το μέρος που θα γινόταν η επίδειξη ήταν η Ακρόπολη. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα και αφού το όλο θέμα έπαιρνε διαστάσεις, κάτι τέτοιο διαψευδόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ