Πυροβολισμοί στη Νέα Υόρκη: Αναφορές για έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Gazzetta team
Πυροβολισμοί στη Νέα Υόρκη: Αναφορές για έναν νεκρό και δύο τραυματίες
Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί, δεν έχει ταυτοποιηθεί και εικάζεται πως είναι υπάλληλος του καταστήματος.

Ακόμα ένα περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Αμερική, αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη και αναφορές κάνουν λόγο για έναν νεκρό. Ο ύποπτος, όπως πιθανολογείται αυτές τις πρώτες στιγμές, είναι υπάλληλος του σούπερ μάρκετ Stop & Shop. στο Λονγκ Άιλαντ, που αποτελεί τον τόπο του συμβάντος.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, υπάρχει ένας νεκρός και δύο ακόμη τραυματίες, ενώ δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ο δράστης. Ο νεκρός άντρας ήταν υπάλληλος, ετών 49 και οι τραυματίες δίνουν την κατάθεσή τους στην αστυνομία.

Ο δράστης κατάφερε και διέφυγε από το σούπερ μάρκετ, κρατώντας ένα μαύρο πιστόλι, ενώ φορούσε μια μαύρη μπλούζα και ένα μαύρο καπέλο.

Σύμφωνα με τα πιθανά κίνητρα, οι αξιωματούχοι της αστυνομίας της Νέας Υόρκης εικάζουν πως ο δράστης ήταν υπάλληλος του καταστήματος.

«Τα σχολεία που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα, έχουν ειδοποιηθεί για να ασφαλίσουν τα κτίριά τους», ανέφερε η τοπική αστυνομία σε ανακοίνωση στα κοινωνικά μέσα... «Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί ακόμα και ζητάμε από τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους».

Μαρτυρίες εργαζομένων ανέφεραν ότι άκουσαν πυροβολισμούς σε έναν από τους πάνω ορόφους του σούπερ μάρκετ, όπου βρίσκεται το γραφείο του διευθυντή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ