Γυναίκα στη Βρετανία κάλεσε για... άσχετο λόγο την Αστυνομία και τελικά συνελήφθη ο γιος της για παιδοφιλικό περιεχόμενο

Gazzetta team
Γυναίκα στη Βρετανία κάλεσε για... άσχετο λόγο την Αστυνομία και τελικά συνελήφθη ο γιος της για παιδοφιλικό περιεχόμενο
Σοκαριστικά ευρήματα στο σπίτι ενός παιδόφιλου στη Βρετανία. Βίντεο και φωτογραφίες ακόμα και με βιασμούς βρεφών.

Αντιμέτωποι με μία φρικτή συλλογή βίντεο και φωτογραφιών μωρών και μικρών παιδιών θυμάτων βιασμού ή σεξουαλικής κακοποίησης ήρθαν αστυνομικοί στη Βρετανία. «Οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος αηδιάζει» με όσα βρέθηκαν στο σπίτι του 26χρονου Άνταμ Γουίτφιλντ είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της δίκης του παιδόφιλου. Συνολικά βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο και τον υπολογιστή του 30 βίντεο και 32 φωτογραφίες παιδοφιλικού περιεχομένου με θύματα βρέφη και μικρά παιδιά.

Η σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα του Γουίτφιλντ κάλεσε στο σπίτι τους την αστυνομία -για άσχετο λόγο που δε διευκρινίζεται.

«Τα ευρήματα προκαλούν αποτροπιασμό και αηδία. Θα πρέπει να επιβληθεί βαριά ποινή στο κατηγορούμενο» σημείωσε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της.

Ο Γουίτφιλντ δήλωσε ότι ντρέπεται για τις πράξεις του και υποστήριξε ότι πέρασε δύσκολα στην παιδική του ηλικία.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ