Οκτώ νεκροί από τους μαζικούς πυροβολισμούς στην Ιντιανάπολι

Gazzetta team
Οκτώ νεκροί από τους μαζικούς πυροβολισμούς στην Ιντιανάπολι
Ένας άντρα με αυτόματο όπλο πυροβολούσε μαζικά στις εγκαταστάσεις της FedEx και 8 άνθρωποι έπεσαν νεκροί, ενώ αρκετοί νοσηλεύονται.

Δεν είναι καλά τα νέα από τον πρώτο απολογισμό, στην Ιντιανάπολι και τους πυροβολισμούς που έπεσαν στις εγκαταστάσεις της FedEx. Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης οκτώ είναι οι νεκροί από τους πυροβολισμούς και πολλοί οι τραυματίες.

Μάρτυρες άκουσαν πολλούς πυροβολισμούς στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ταχυμεταφορών και ένας μάλιστα είπε πως είδε έναν άντρα με αυτόματο όπλο.

Φαίνεται, πως αυτός ο άντρας έδρασε μόνο του και όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ έβαλε τέλος ο ίδιος στη ζωή του. Οι Αρχές τόνισαν πως δεν υπάρχει επιπλέον κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια.

Να σημειωθεί, πως δεν έχουν επηρεαστεί οι πτήσεις από το παρακείμενο αεροδρόμιο, στο οποίος βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της FedEx.

«Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα περιστατικό πυροβολισμών», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζίνεϊ Κουκ: «Εντοπίσαμε 8 ανθρώπους με τραύματα από πυροβολισμούς οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους. Αρκετοί άλλοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με τραύματα».

Η Εταιρεία της FedEx τόνισε πως είναι ενήμερη για το περιστατικό και βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρχές.

«Η ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας και οι σκέψεις μας στους ανθρώπους αυτούς που επηρεάστηκαν».

Το AFP ανέφερε πως ο Τζερεμάι Μίλερ είπε πως είδε τον άντρα που πυροβολούσε: «Είδα τον άντρα αυτόν με ένα πολυβόλο, ένα αυτόματο και πυροβολούσε. Αμέσως έσκυψα κάτω γιατί φοβήθηκα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ