Η Μάλτα δείχνει τον δρόμο στον τουρισμό: Δίνει χρήματα στους επισκέπτες της

Gazzetta team
Η Μάλτα δείχνει τον δρόμο στον τουρισμό: Δίνει χρήματα στους επισκέπτες της
Χρηματικό μπόνους σε κάθε κράτηση θα δώσει η Μάλτα στους επισκέπτες που περιμένει.

Ο κορονοϊός έχει πλήξει την παγκόσμια οικονομία πολυεπίπεδα και η βιομηχανία του τουρισμού κοιτάει να σταθεί στα… πόδια της αυτό το καλοκαίρι. Τουριστικοί προορισμοί σκέφτονται και καταστρώνουν τα πλάνα τους για ασφαλή υποδοχή των επισκεπτών τους, αλλά και τρόπους προσέλκυσης αυτών. Η Μάλτα δείχνει τον δρόμο και κινείται σε μία διαφορετική κατεύθυνση επιδιώκοντας να προσελκύσει πάνω από 35.000 επισκέπτες.

Στο όμορφο νησί νότια της Ιταλίας και 2 ώρες απόσταση από την Αθήνα, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τους επισκέπτες τους. Να τους δώσουν κάποιο μπόνους ως 100€ σε αυτούς που θα κάνουν κράτηση για διαμονή σε ξενοδοχείο για τουλάχιστον τρεις νύχτες.

Οι βαθμίδες είναι: 100€ για διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, 75€ για διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και 50€ για διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων.

Οι πληρωμές θα γίνονται σε μεμονωμένους ταξιδιώτες που κάνουν την κράτησή τους και θα λαμβάνουν το μπόνους τους όταν κλείσουν την διαμονή τους.

Στη Μάλτα αναμένουν αρκετούς ταξιδιώτες από τη Μ. Βρετανία (ανοίγει στις 17 Μαΐου η μετακίνηση στο εξωτερικό) που έχουν εμβολιαστεί ενώ δεν χρειάζεται να κάνουν περαιτέρω τεστ για τον Covid-19, αρκεί να έχουν κάνει την 2η δόση του εμβολίου τουλάχιστον δέκα μέρες πριν αφιχθούν στο νησί.

Η Μάλτα είναι ένα νησί με χαμηλό αριθμό κρουσμάτων, που έχει μια πετυχημένη πορεία εμβολιασμού και έχει χαλαρώσει τα μέτρα της. Είναι δε στην «πράσινη λίστα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ