Η καλύτερη πόλη να ζήσεις μετά την συνταξιοδότηση… (pics)

Gazzetta team
Η καλύτερη πόλη να ζήσεις μετά την συνταξιοδότηση… (pics)
Το Travel +Leisure έκανε μία έρευνα, πήρε απόψεις και κατέληξε πως το Κίνσεϊλ στη νότιο Ιρλανδία είναι το πιο ιδανικό μέρος για να ζήσει κανείς μετά την συνταξιοδότηση.

Πολλοί είναι αυτοί που ονειρεύονται μία ήσυχη και ποιοτική ζωή μετά την συνταξιοδότηση, μακριά από τα άγχη και την πίεση. Το Travel +Leisure έκανε μία έρευνα, πήρε απόψεις και κατέληξε πως το Κίνσεϊλ στη νότιο Ιρλανδία είναι το πιο ιδανικό μέρος.

Στις προνομιακές τοποθεσίες ενέταξαν και την Βαλέττα, την Πράγα, το Μπορντό, τα Αλικάντε, την Βουδαπέστη, αλλά το Κίνσεϊλ κέρδισε και μάλλον δίκαια.

Τι το ιδιαίτερο έχει λοιπόν; Παραλίες, μαρίνες για γιοτ, ιδανικές τοποθεσίες για ψάρεμα και καταδύσεις. Ένας ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους που αγαπάνε την ύπαιθρο και θα έχουν την ευκαιρία για ποδηλασία, ιππασία, πεζοπορία και βόλτες στην πολύχρωμη πόλη.

Το περιοδικό Foodies αναφέρει πως σίγουρα κάποιος θα εκτιμήσει στο Κίνσεϊλ τα εστιατόρια με τα φρέσκα θαλασσινά αλλά και το γήπεδο γκολφ.

Ένα πραγματικό στολίδι, που κάνει τον καθένα να ανυπομονεί για την συνταξιοδότηση… Η Ιρλανδία άλλωστε αναδείχθηκε το 2ο καλύτερο μέρος στη γη με ποιότητα ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ