Ακούμπησε σε φυτό και έπαθε τόσο σοβαρά εγκαύματα που δεν μπορεί να περπατήσει! (pics)

Gazzetta team
Ακούμπησε σε φυτό και έπαθε τόσο σοβαρά εγκαύματα που δεν μπορεί να περπατήσει! (pics)
Απρόσμενη συνάντηση με δηλητηριώδες φυτό είχε ένας Βρετανός που του κόστισε σοβαρά εγκαύματα τρίτου βαθμού.

Ο Πολ ΜακΓκίχιν έβαλε μία βερμούδα και πήγε να βρει μεταλλικά αντικείμενα σε νερά -κάτι που συνηθίζει να κάνει- και έπεσε πάνω στο «Giant Hogweed» όπως είναι γνωστό το δηλητηριώδες φυτό που συναντάται στη Βρετανία.

«Είναι απίστευτο. Απλά έψαχνα για μεταλλικά αντικείμενα και ακούμπησε πάνω μου ένα φυτό. Δεν ήξερα τίποτα για αυτό. Την επόμενη μέρα άρχισα να νιώθω ενοχλήσεις στο δέρμα των ποδιών μου. Στην αρχή σκέφτηκα ότι θα ακούμπησα σε κάποια τσουκνίδα ή κάτι τέτοιο αλλά γινόταν όλο και χειρότερο.

Εγκαύματα στο πόδι

Το «Giant Hogweed» είναι ένα δηλητηριώδες φυτό που συνήθως αναπτύσσεται σε περιοχές κοντά σε νερό και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα όταν εκτίθεται στο φως του ήλιου.

Όπως λέει ο Πολ, ο πόνος έγινε τόσο ανυπόφορος που κάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έδωσαν αντιβιoτικά και του είπαν ότι δεν πρέπει να περπατάει για κάποιο διάστημα. Οι γιατροί τον προειδοποίησαν επίσης ότι οι φουσκάλες στο δέρμα του μπορεί να χρειαστούν μήνες για να καθαριστούν και μπορεί να του αφήσουν σημάδια για μια ζωή.

Φουσκάλες στο δέρμα

Όσοι έρχονται σε επαφή με το «Giant Hogweed» συχνά υποφέρουν από ευαισθησία στο ηλιακό φως έπειτα.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ