Εργοδότης πρότυπο: Δίνει έξτρα ρεπό την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα για να γίνει 3ήμερο (pics)

Gazzetta team
Εργοδότης πρότυπο: Δίνει έξτρα ρεπό την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα για να γίνει 3ήμερο (pics)
Ένας εργοδότης στην Αγγλία αποφάσισε να αλλάξει τις συμβάσεις των εργαζόμενων προς όφελος τους, προσφέροντάς τους 12 ημέρες πληρωμένη άδεια επιπλέον το χρόνο.

Είναι από τις περιπτώσεις που σπανίζουν. Ένας εργοδότης στην Αγγλία προχώρησε σε μια κίνηση προς όφελος των εργαζομένων του.

Θα πληρώνει το προσωπικό την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα, κάτι που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν 12 ημέρες επιπλέον άδεια τον χρόνο για να απολαμβάνουν το τριήμερό τους.

Η ανακοίνωση έγινε από τον διευθυντή της εταιρείας, ο οποίος είπε: «Μετά από μια συνομιλία που είχαμε με κάποια μέλη της ομάδας μας, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι φοβερό με τις συμβάσεις των υπαλλήλων μας με άμεσο αποτέλεσμα.

Πληρώνουμε το προσωπικό μας την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα, οπότε αυτό σημαίνει τώρα ότι το προσωπικό μας παίρνει επιπλέον 12 ημέρες διακοπές το χρόνο της για να απολαύσει ένα μακρύ Σαββατοκύριακο».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν αυτή η απόφαση θα είναι βιώσιμη για την εταιρεία τόνισε ότι αυτό θα αποτελούσε ένα σημάδι για την ανάπτυξή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ