Στο... τζακούζι «το 'ριξαν» οι Βρετανοί στην καραντίνα, εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις!

Gazzetta team
Στο... τζακούζι «το 'ριξαν» οι Βρετανοί στην καραντίνα, εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις!
Εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις τζακούζι εν μέσω καραντίνας στη Βρετανία ενώ πολλαπλασιάστηκαν και τα... ατυχήματα!

Σύμφωνα με την ασφαλιστική εταιρεία Aviva, παρατηρήθηκε αύξηση 188% από την προηγούμενη χρονιά σε διεκδικήσεις που αφορούν ατυχήματα με τζακούζι.

Μεταξύ των πιο... περίεργων ατυχημάτων που κατέγραψε η ασφαλιστική είναι ένα τζακούζι που ξεφούσκωσε χάρη σε ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και ένα του οποίου η επένδυση σκίστηκε από μία βέρα! Υπάρχει ακόμα κάποιος που ζήτησε αποζημίωση επειδή... γλίστρησε αλλά και κάποιος άλλος επειδή πουλιά έσκισαν το κάλυμμα από το τζακούζι!

Η εταιρεία δέχτηκε πολλά αιτήματα για αποζημιώσεις για κλοπές τζακούζι, τα οποία ήταν είτε ξεφούσκωτα ή αχρησιμοποίητα και «έκαναν φτερά» από τα γκαράζ ή από βοηθητικούς χώρους σπιτιών.

«Πολλοί αγόρασαν τζακούζι το 2020, ενώ άλλοι τα έβγαλαν από την αχρηστία, ώστε να απολαύσουν τις διακοπές τους στο σπίτι. Δυστυχώς αυτό φαίνεται ότι οδήγησε σε διαφόρων ειδών ατυχήματα, τόσο με τα ίδια τα τζακούζι όσο και με αντικείμενα που έπεσαν μέσα σε αυτά» δήλωσε η Κέλι Γουίτινγκτον, η διευθύντρια του τμήματος αποζημιώσεων της Aviva.

Εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις

Οι πωλήσεις τζακούζι εκτοξεύθηκαν μέσα στο 2020 καθώς πολλοί Βρετανοί παρέμειναν στη χώρα για τις διακοπές του καλοκαιριού.

Τον περασμένο Ιούνιο, η πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών eBay ανέφερε ότι οι πωλήσεις των τζακούζι είχαν αυξηθεί σχεδόν κατά πέντε φορές.

Και το απόθεμα των τζακούζι -η τιμή των οποίων μπορεί να φτάσει και τα 7.500 ευρώ- στην ιστοσελίδα της αλυσίδας λιανεμπορίου Argos παραμένει περιορισμένο.

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ