Σχεδίαζε την κηδεία του γιου της όταν την σκότωσε αδέσποτη σφαίρα (pic)

Gazzetta team
Σχεδίαζε την κηδεία του γιου της όταν την σκότωσε αδέσποτη σφαίρα (pic)
Ένα περίεργο περιαστικό συνέβη στο Οχάιο όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε νεκρή από αδέσποτη σφαίρα, την ώρα που κανόνιζε την κηδεία του γιου της.

Η 89χρονη στο Οχάιο των ΗΠΑ βρισκόταν σε σπίτι συγγενών, στο αναπηρικό καροτσάκι της, όταν την τραυμάτισε θανάσιμα στην πλάτη μια αδέσποτη σφαίρα που πέρασε από το παράθυρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού WKBN-TV.

Η ηλικιωμένη πέθανε λίγο αργότερα. Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι δέχθηκε τη σφαίρα την ώρα που κανόνιζε τις λεπτομέρειες για την κηδεία του γιου της.

«Ήταν ένας άδοξος θάνατος που προκλήθηκε από τυχαία σφαίρα», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης. «Προφανώς και δεν ήταν αυτή ο στόχος, γι’ αυτό και είναι τόσο τραγικό αυτό. Αλλά αυτοί είναι οι κίνδυνοι όταν έχεις τόσα πολλά όπλα σε ανεύθυνα χέρια», συμπλήρωσε.

Αυτόπτες ανέφεραν στην αστυνομία ότι άκουσαν τουλάχιστον 5-10 πυροβολισμούς. Κάποιοι είδαν και τον ένοπλο να πυροβολεί στην οικία. Η αστυνομία δεν γνωρίζει για την ώρα αν κάποιος ένοικος του σπιτιού ήταν ο στόχος ή τι πυροδότησε το γεγονός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ