Όργια, ναρκωτικά και κόντρες: Όλα όσα γίνονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες της έπαυλης του Playboy

Gazzetta team
Όργια, ναρκωτικά και κόντρες: Όλα όσα γίνονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες της έπαυλης του Playboy
«Βίλα των οργίων» φαίνεται πως ήταν η έπαυλη του Χιου Χέφνερ για τα «λαγουδάκια» της Playboy. Η νέα εκπομπή αφιερωμένη στην πολύπαθη ζωή των μοντέλων έρχεται στην μικρή οθόνη.

Πριν από έξι χρόνια, το πρώην λαγουδάκι της Playboy, Χόλις Μάντισον, κυκλοφόρησε βιβλίο για την ζοφερή πραγματικότητα πίσω από την υπέρλαμπρη έπαυλη του πασίγνωστου ανδρικού περιοδικού. Πλέον, έρχεται και στην μικρή οθόνη, στα πλαίσια τηλεοπτικής εκπομπής, με όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες για την ζωή των μοντέλων-λαγουδιών. Τον ρόλο της 41χρονης πλέον Χόλι Μάντισον θα υποδυθεί η Σαμάρα Γουέβινγκ.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με το βιβλίο Down the Rabbit Hole, αλλά και την επικείμενη σειρά, οι κοπέλες έπαιρναν ναρκωτικά και ενθαρρύνονταν να συμμετέχουν σε όργια με τον Χιου Χέφνερ δύο φορές την εβδομάδα.

Την περίοδο που γνώρισε έναν φίλο του Χέφνερ ήταν μόλις 20 ετών, φοιτούσε στο πανεπιστήμιο και εργαζόταν ως σερβιτόρα στο Hooters. Ο φίλος του ιδρυτή του Playboy την κάλεσε σε ένα από τα πάρτυ που διοργανώνονταν στην έπαυλη. Νόμιζε πως θα ήταν κάτι σημαντικό με αποτέλεσμα κάθε Κυριακή να βρίσκεται στην πισίνα του Χέφνερ.

«Δεν θυμάμαι καν τι ένιωθα»

Έπειτα από έναν χρόνο αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και να γίνει μία από τις ερωμένες του Χιου Χέφνερ με σκοπό να εξακολουθεί να ζει στο Λος Άντζελες. Μάλιστα νόμιζε ότι καμία από τις κοπέλες που βρίσκονταν στο περιβάλλον του δεν έκανε σεξ μαζί του, μιας και ο ίδιος είχε ξεπεράσει κατά πολύ την έβδομη δεκαετία της ζωής του.

Κι, όμως, σύντομα άλλαξε εικόνα. Ο Χέφνερ της προσέφερε κι ένα χάπι που βοηθούσε να «λυθούν» τα μοντέλα. Δεν το πήρε ποτέ. Έκανε σεξ μαζί του νηφάλια. «Ήταν τόσο σύντομο που δεν θυμάμαι καν τι ένιωθα πέρα ​​από το να έχω ένα βαρύ σώμα πάνω μου», συνέχισε. Λίγο αργότερα συνειδητοποίησε ότι τα όργια γίνονταν κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Επίσης ο Χέφνερ της απευθυνόταν με με σκληρά λόγια για την εμφάνισή της, ενώ αρνήθηκε να την αφήσει να δει έναν ψυχοθεραπευτή όταν έπαθε κατάθλιψη. Όπως λέει η ίδια η κατάσταση ήταν τόσο απελπιστική που σκέφτηκε να αυτοκτονήσει.

Όταν η Μάντισον δημοσίευσε το βιβλίο της η συμπρωταγωνίστριά της στο reality, «The Girls Next Door», Κέντρα Γούιλκινσον την έβαλε στο στόχαστρο ενώ μιλώντας για τον Χέφνερ τον αποκάλεσε «εκπληκτικό άνθρωπο». Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι όσα είπε η Μάντισον δεν ήταν αλήθεια. Η πρώην ερωμένη του Χέφνερ της απάντησε ενώ η ιστορία που παρουσίασε είναι μία από τις πολλές που έχουν δει τα τελευταία χρόνια το φως της δημοσιότητας.

Από την πλευρά της η πρώην Playmate Ιζαμπέλα Τζέιμς μοιράστηκε στο βιβλίο της μυστικά από το αρχοντικό του Χέφνερ. Πιο συγκεκριμένα περιέγραψε μια εξευτελιστική διαδικασία που συνέβαινε τακτικά.

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ