Απολύθηκε από τη σειρά «The Mandalorian» ηθοποιός υποστηρίκτρια του Τραμπ

Gazzetta team
Απολύθηκε από τη σειρά «The Mandalorian» ηθοποιός υποστηρίκτρια του Τραμπ
Η αναρτήση της γνωστής ηθοποιού Gina Carano, με την οποία συνέκρινε την αντιμετώπιση που έχουν οι ρεπουμπλικάνοι στην Αμερική, με αυτή των Εβραίων κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, της κόστισε τη συμμετοχή της στη σειρά «The Mandalorian».
«Η Gina Carano δεν εργάζεται αυτή τη στιγμή για τη LucasFilm και δεν υπάρχει σκέψη να επιστρέψει στο μέλλον. Παρόλα αυτά τα ποσταρίσματα της στα social sedia που δυσφημίζουν ανθρώπους με βάση τις πολιτιστικές και θρησκευτικές τους ταυτότητες είναι απαράδεκτα και απεχθή» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωση του εκπρόσωπος της LucasFilm.

Για τους Εβραίους, η Gina Carano έγραψε μεταξύ άλλων πως «ξυλοκοπήθηκαν στους δρόμους, όχι από τους Ναζί στρατιώτες, αλλά από τους γείτονές τους», προσθέτοντας δε, πως «η ιστορία έχει επεξεργαστεί» και «οι Ναζί δεν μπορούσαν να συγκεντρώσουν χιλιάδες Εβραίους στον δρόμο, η κυβέρνηση έκανε τους γείτονές τους να τους μισούν επειδή ήταν Εβραίοι».

Το ποστάρισμα της 38χρονης στο Instagram κατέβηκε λίγη ώρα μετά, είχε όμως προλάβει να δημιουργηθεί το hashtag #FireGinaCarano από κόσμο που ζητούσε από τη Disney να την «τελειώσει».

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Gina Carano προκάλεσε με τη συμπεριφορά της μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού σε παλαιότερες αναρτήσεις της κορόιδευε τη χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ μιλούσε για εκλογική απάτη κατά του Ντόναλντ Τραμπ στο αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών.

Πηγή: Reader.gr