Μια 68χρονη φταρνίστηκε και άρχισε να αναπνέει σωστά: Είχε ένα κουκούτσι σφηνωμένο στη μύτη της εδώ και 58 χρόνια

Gazzetta team
Μια 68χρονη φταρνίστηκε και άρχισε να αναπνέει σωστά: Είχε ένα κουκούτσι σφηνωμένο στη μύτη της εδώ και 58 χρόνια
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη Ντιούσμπερι της Αγγλίας.

Η 68χρονη Μπέτι Μακφέιλ είχε τη μύτη της ένα κουκούτσι από πορτοκάλι που εμπόδιζε στην αναπνοή της για 58 ολόκληρα χρόνια!

Μετά από όλο αυτό το διάστημα που θα έλεγε κανείς είναι μία ολόκληρη ζωή, η Μακφέιλ φταρνίστηκε και ως εκ θαύματος άρχισε να φυσά έντονα τη μύτη της, ώσπου το κουκούτσι που δυσκόλευε την αναπνοή της για δεκαετίες, έπεσε στο χαρτομάντηλο.

Η ίδια σχολιάζοντας το συμβάν είπε στην εφημερίδα: «Μπορώ να αναπνεύσω σωστά, είναι ένα θαύμα. Είναι ένα θαύμα που μπορώ να αναπνεύσω κανονικά για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες. Σκέφτηκα τι είναι αυτό στη μύτη μου; Φύσηξα λοιπόν τη μύτη μου πολύ έντονα, πολύ, πολύ έντονα κι έτσι βγήκε αυτό το κουκούτσι από πορτοκάλι.

Είπα στην κόρη μου Λουίζ, κανείς δεν θα το πιστέψει, έτσι πήρα τηλέφωνο τον δίδυμο αδερφό μου και ο Τόνι είπε: "Δεν θυμάσαι όταν έτρωγα ένα πορτοκάλι κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας μας και σου έχωσα το μισοφαγωμένο πορτοκαλί στη μύτη σου;" Προφανώς, χωρίς να το καταλάβω, πρέπει να ρούφηξα τη μύτη μου. Αυτό συνέβη το 1960 και κάτι ή κάπου εκεί, όταν ήμασταν περίπου δέκα χρονών».

Το κουκούτσι η Μακφέιλ το κράτησε σουβενίρ. «Είχα προβλήματα αναπνοής όλη μου τη ζωή, έπρεπε να αναπνέω από το στόμα μου. Είχα προβλήματα με τον ρινικό κόλπο και το ρινικό διάφραγμά μου. Δεν θα μπορούσε να με εκπλήξει κάτι περισσότερο από αυτό το κουκούτσι που βγήκε από τη μύτη μου», σχολίασε η ίδια.

Όσο για τη νέα της ζωή; «Αισθάνομαι υπέροχα τώρα, γιατί όλα αυτά τα χρόνια ανέπνεα από το στόμα και ροχάλιζα. Είναι φανταστικό» κατέληξε.