Σοκ στο wrestling: Πέθανε στα 41 του ο Brodie Lee (pics & vid)

Gazzetta team
Σοκ στο wrestling: Πέθανε στα 41 του ο Brodie Lee (pics & vid)
Ο Brodie Lee έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (26/12) σε ηλικία μόλις 41 ετών από μία ασθένεια στους πνεύμονες, με την τραγική είδηση να έχει προκαλέσει σοκ και απέραντη θλίψη στους συναδέλφους του στην επαγγελματική πάλη.

Θρήνος στο wrestling, καθώς το Σάββατο (26/12) έφυγε από τη ζωή μόλις στα 41 του χρόνια ο Brodie Lee ​από μία ασθένεια στους πνεύμονες, η οποία, ωστόσο, δεν έχει σχέση με τον κορονοϊό, όπως διευκρίνισε η σύζυγός του.

Ο Brodie Lee ήταν ένα από τα σημαντικότερα ονόματα την προηγούμενη δεκαετία στην επαγγελματική πάλη, αφήνοντας το σημάδι του στο WWE ως μέλος της Wyatt Family με το όνομα Luke Harper. Κέρδισε tag team τίτλους, ενώ στέφθηκε και intercontinental champion.

Τον περασμένο Δεκέμβριο αποχώρησε από την εταιρεία και τον Μάρτιο εντάχθηκε στο AEW, όπου αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Dynamite και ως Brodie Lee ήταν ο αρχηγός του Dark Order.

Πήρε τον τίτλο TNT από τον Cody Rhodes τον Αύγουστο και τον έχασε στις αρχές Οκτωβρίου. Από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά στην τηλεόραση...

Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει σοκ στους οπαδούς του wrestling και κυρίως στους φίλους και συναδέλφους του 41χρονου, που περιγράφουν ένα από τα καλύτερα παιδία που έχει περάσει ποτέ από τον χώρο. Το μήνυμα του κολλητού, Bray Wyatt, δε, με τον οποίο ήταν μαζί στη Wyatt Family, συγκλονίζει...