Αποκάλυψη του CNN: Ο Τραμπ συζήτησε την επιβολή στρατιωτικού νόμου για να μην παραδώσει την εξουσία (pic)

Gazzetta team
Αποκάλυψη του CNN: Ο Τραμπ συζήτησε την επιβολή στρατιωτικού νόμου για να μην παραδώσει την εξουσία (pic)
Ένα τρομακτικό σενάριο σχετικά με τον Ντόναλντ Τραμπ και τα όσα ειπώθηκαν την Παρασκευή στον Λευκό Οίκο, αποκάλυψε το CNN.

Οτι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν λέει να δεχθεί την εκλογική του ήττα από τον Τζο Μπάιντεν, είναι γνωστό... Οτι ψάχνει τρόπους να διατηρηθεί στην εξουσία, επίσης...

Αυτό όμως που αποκαλύπτει το CNN όμως, προκαλεί μεγάλη ανησυχία και τρόμο, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, στην σύσκεψη που έγινε την Παρασκευή στον Λευκό Οίκο τέθηκε ακόμα και το ζήτημα της επιβολής στρατιωτικού νόμου, προκειμένου να μην παραδώσει την εξουσία στους Δημοκρατικούς. Και όλα αυτά, ένα μήνα πριν την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Βέβαια, ο νυν πρόεδρος, την Κυριακή το διέψευσε με ένα μήνυμά του στο Twitter, ωστόσο όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, δεν θα μπορούσε ποτέ να παραδεχθεί κάτι τέτοιο.

Άνθρωποι βέβαια που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, φαίνεται να το επιβεβαιώνουν. Για αυτό και δημοσιοποιήθηκε το ρεπορτάζ του CNN.

Άλλωστε, ο Μάικλ Φλιν, ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ στον οποίο έσπευσε να δώσει χάρη για να μην ανοίξει το στόμα του και είχε αναφερθεί στο θέμα στο Newsmax την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν μεταξύ των ανθρώπων που συμμετείχαν στην σύσκεψη αυτή.

«Και μόνο που κάποιοι θα ακούσουν ότι ο Πρόεδρος σκέφτεται κάτι τέτοιο, οι ακραίοι που τον υποστηρίζουν θα βρουν πάτημα για ένα νέο ξέσπασμα βίας», δήλωσε μεταξύ άλλων η Elizabeth Neumann, πρωην βοηθός Εσωτερικής Ασφάλειας στην κυβέρνηση Τραμπ.