Γύρισαν σπίτι και βρήκαν ένα... κοάλα σκαρφαλωμένο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Gazzetta team
Γύρισαν σπίτι και βρήκαν ένα... κοάλα σκαρφαλωμένο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους
Το να έχει κανείς σαν στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δένδρο ένα ελαφάκι, έναν τάρανδο δεν ξενίζει κανέναν, αλλά να βρει στο δένδρο του κάποιος ένα πραγματικό κοάλα, είναι κάτι που σε ξεπερνά. Κι όμως συνέβη και αυτό στην Αυστραλία!

Στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην Αδελαϊδα, οικογένεια γυρνώντας στο σπίτι, δεν μπορούσε να πιστέψει σε αυτό που βλέπει, αντικρίζοντας ένα κοάλα να βρίσκεται πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους!

Μπαίνοντας στην πόρτα η16χρονη Τάιλα ΜακΚόρμικ, κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει καθώς ο σκύλος της οικογένειας έτρεξε κατευθείαν προς το σαλόνι. «Ο σκύλος πήγε κατευθείαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και μύριζε γύρω και η μαμά σκέφτηκε ότι ήταν λίγο περίεργο. Υπήρχαν στολίδια σε όλο το πάτωμα κοίταξε προς τα πάνω και είδε ένα πάνω κοάλα στο δέντρο», είπε η νεαρή κοπέλα στην εφημερίδα The Guardian.

Το νεαρό κοάλα, μπλέχτηκε στα φώτα του δέντρου και συνέχισε να προσπαθεί να φάει τα φύλλα, μέχρι που κατάλαβε ότι αυτά ότι ήταν πλαστικά. Το κοάλα μπήκε καθώς η Μακ Κόρμικ είχε αφήσει την μπροστινή πόρτα ανοιχτή για το σκύλο της, ενώ η οικογένεια ήταν έξω για το απόγευμα. Η μητέρα της, η Αμάντα ΜακΚόρμι, πιστεύει ότι η Δάφνη, όπως ονόμασε η μικρή το κοάλα, θα μπορούσε να ήταν στο σπίτι για τουλάχιστον τρεις ώρες.

Η μητέρα μιλώντας για το θέμα στην ίδια εφημερίδα είπε: «Σκέφτηκα,είναι κάποιο αστείο. Σκέφτηκα ότι ένα από τα παιδιά μου μπορεί να έβαλε ένα λούτρινο παιχνίδι εκεί, αλλά όχι, ήταν ζωντανό». Όμως δεν η μόνη που πίστεψε ότι το κοάλα ήταν μέρος μιας φάρσας. Όταν κάλεσε την οργάνωση Adelaide και Hills Koala Rescue, ο άνθρωπος πίσω από την τηλεφωνική γραμμή, σκέφτηκε ότι κάποιος του έκανε πλάκα.

Η Dee Hearne-Hellon, συνιδρύτρια της ομάδας διάσωσης, είπε στη The Guardian ότι η Δάφνη – που πιστεύεται ότι είναι περίπου τριών ή τεσσάρων ετών - πιθανότατα ενθουσιάστηκε από το δέντρο. «Δεν έχει πραγματικά τόσο ζέστη, οπότε δεν θα αναζητούσε σκιά, ειδικά αυτή τη στιγμή. Είναι περίεργα, και βρίσκονται στα προάστια, και αν δουν κάτι που θέλουν να ρίξουν μια ματιά, θα πάνε και θα το κάνουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Τάιλα ΜακΚόρμικ ανέβασε ένα βίντεο με τη Δάφνη το κοάλα πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας, το οποίο έχει εκατοντάδες χιλιάδες views.