Πώς ο Πούτιν αποκατέστησε οικονομικά τις ερωμένες του και τις κόρες του (pics)

Gazzetta team
Πώς ο Πούτιν αποκατέστησε οικονομικά τις ερωμένες του και τις κόρες του (pics)
Mια μυστική επιχείρηση, που παραπέμπει στον «Νονό» του Φράνσις Φορντ Κόπολα και χρηματοδοτεί τις ερωμένες του Βλαντιμίρ Πούτιν, φέρεται να διευθύνει ένας δισεκατομμυριούχος στενός φίλος του, σύμφωνα με αντιπολιτευόμενο ΜΜΕ στη Ρωσία.

Ο λόγος για τον Γιούρι Κόβαλτσουκ, τον φημολογούμενο «προσωπικό τραπεζίτη» του Πούτιν και δεύτερο ισχυρότερο άνδρα στη Ρωσία, σύμφωνα με τη ρωσική αντιπολιτευόμενη ιστοσελίδα Proekt -την ίδια που υποστήριξε πρόσφατα ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει αποκτήσει μια εξώγαμη κόρη από τη σχέση του με μια γοητευτική πρώην καθαρίστρια και νυν εκατομμυριούχο.

Ο Κόβαλτσουκ «εξασφάλισε» τις ερωμένες και τις κόρες του Πούτιν
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στη Μόσχα, ένας φιλοκυβερνητικός όμιλος ΜΜΕ, ο National Media Group, με τον οποίο έχει στενούς δεσμούς ο Κόβαλτσουκ, καταβάλλει ετησίως σχεδόν 8,8 εκατ. ευρώ ετησίως στην πρόεδρό του, την πρώην γυμνάστρια και φημολογούμενη ερωμένη του Πούτιν, την 37χρονη Αλίνα Καμπάεβα, που έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο το τελευταίο διάστημα , αφού φέρεται να έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr.