Ζευγάρι επανενώθηκε με τον σκύλο του, που τους τον είχαν κλέψει 6 χρόνια πριν (vid)

Gazzetta team
Ζευγάρι επανενώθηκε με τον σκύλο του, που τους τον είχαν κλέψει 6 χρόνια πριν (vid)
Ένα απίστευτο, όσο και συγκινητικό περιστατικό συνέβη στο Ντάραμ της Αγγλίας, όταν ένα ζευγάρι κατόρθωσε να βρει στο σκύλο του που ήταν χαμένος, μετά από 6 και πλέον χρόνια αναζήτησης...

Η Μπόνι, ένα κόκερ σπάνιελ εκλάπη από ένα ζευγάρι τον Σάιμον και της Κάρολιν Χολ το 2014. Ξεκίνησαν άμεσες αναζητήσεις μέσα από ιστοσελίδες χαμένων σκύλων στην περιοχή τους στην Αγγλία, ωστόσο δεν κατάφεραν τίποτα και άρχισαν να προσανατολίζονται στην ιδέα πως δεν θα ξαναδούν την Μπόνι.

Ωστόσο ο σκύλος υπήρχε και σε διάστημα λίγο μεγαλύτερο των 6 ετών με το ζευγάρι ξανασυναντήθηκε, αφού βρέθηκε στο Νόρφολκ, περιοχή βορειοανατολικά του Λονδίνου.

Μία ημέρα πριν από τα 10α γενέθλια της Μπόνι, το ζευγάρι έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν φύλακα σκύλων, που τους ενημέρωσε ότι η σκυλίτσα τους είχε βρεθεί 200 μίλια από το σπίτι της οικογένειάς τους.

«Απλώς δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ήταν μόλις πριν από δύο χρόνια που έπαψα να ελπίζω, αλλά εξακολουθούσα να ψάχνω. Είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου για το γεγονός ότι μπορεί να φαινόταν σε άσχημη κατάσταση, αλλά στην πραγματικότητα δείχνει αρκετά καλά. Ξέρω ότι οι κτηνίατροι, την έχουν φροντίσει πολύ καλά», είπε η Κάρολιν μόλις άκουσε τα ευχάριστα νέα και της εξήγησαν ότι το σκυλί είχε κλαπεί για αναπαραγωγή.

«Θα την πάρουμε τώρα πίσω στο σπίτι και θα τη συστήσουμε στον άλλο σκύλο μας, την Τζέσι» .Ο σκύλος υποβλήθηκε σε υστερεκτομή στο κέντρο όπου σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, τα πιο πρόσφατα κουταβάκια της γεννήθηκαν τους τελευταίους δύο μήνες.

«Κάποιος έχει βγάλει πολλά χρήματα από αυτήν, κάτι που είναι πολύ λυπηρό. Και σαφώς δεν είχε πάει ποτέ σε κτηνίατρο αυτά τα εξάμισι χρόνια. Αλλά το να είναι σε θέση να την επιστρέψεις στο αγαπημένο της σπίτι είναι υπέροχο», είπε η γυναίκα που την φρόντιζε εκεί που βρέθηκε.

Το ευτύχημα για το ζευγάρι είναι ότι η σκυλίτσα είχε μικροτσίπ, αφού χωρίς αυτό, δεν θα μπορούσε ποτέ να την πάρει πίσω.