Βρήκαν μπουκάλια ουίσκι από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης κρυμμένα στους τοίχους και κάτω από το πάτωμα (pics & vid)

Gazzetta team
Βρήκαν μπουκάλια ουίσκι από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης κρυμμένα στους τοίχους και κάτω από το πάτωμα (pics & vid)
Ένα ζευγάρι στη Νέα Υόρκη βρήκε στο σπίτι του, κρυμμένα στους τοίχους και κάτω από το πάτωμα, δεκάδες μπουκάλια ουίσκι από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης!

Ο Νικ Ντράμοντ και ο Πάτρικ Μπέικερ θα έπρεπε να την έχουν ψιλιαστεί τη δουλειά...

Αλλά πού να φανταζόντουσαν κιόλας ότι στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη, που χτίστηκε το 1915 από λαθρέμπορο αλκοολούχων ποτών, θα έβρισκαν τόσα χρόνια μετά... αποδείξεις της δράσης του!

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το CNN, το ζευγάρι ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου μια ανακαίνιση στο σπίτι και από τότε έχουν βρει περισσότερα από 66 μπουκάλια ουίσκι από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης κρυμμένα στους τοίχους και κάτω από το πάτωμα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Drummond (@bootleggerbungalow)

«Το σπίτι μας είναι γεμάτο πακέτα ποτών! Δεν πίστευα ότι οι φήμες ήταν αληθινές. Ήταν πράγματι λαθρέμπορος αλκοολούχων ποτών», έγραψε στο Instagram ο Ντράμοντ,

Το ζευγάρι ζει στο σπίτι σχεδόν έναν χρόνο, αλλά τώρα αποφάσισαν να κάνουν εκτεταμένη ανακαίνιση. Ο Ντράμοντ αφαιρούσε σανίδες από την εξωτερική πλευρά, όταν έπεσε ένα μυστηριώδες πακέτο. «Υπήρχε παντού σανό, χαρτί και γυαλιά... Είδα άλλο ένα πακέτο και επρόκειτο για μπουκάλι ουίσκι», περιέγραψε στο CNN. Ανακάλυψε ακόμη και μια καταπακτή, που αγνοούσε την ύπαρξή της! Αργότερα βρήκαν μπουκάλια μέσα σε τοίχο και συνεχίζουν να εντοπίζουν σε διάφορα σημεία. Κάθε ένα είναι τυλιγμένο με χαρτί και σανό, ενώ είναι σε πακέτα των έξι.

Ο αρχικός ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν ένας Γερμανός γνωστός ως κόμης Άντολφ Χάμπφνερ. Έπειτα από έρευνα σε εφημερίδες και ιστοσελίδες, ο Ντράμοντ λέει πως ανακάλυψε ότι ο Χάμπφνερ ήταν ένας μυστηριώδης άνδρας, που ενεπλάκη σε πολλά σκάνδαλα. Πέθανε ξαφνικά και άφησε πίσω του το λαθραίο αλκοόλ, όπως και μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη περιουσία.

Τι θα κάνει τώρα με τα μπουκάλια το ζευγάρι; Απλό.

Σκοπεύει να κρατήσει τα μπουκάλια που ήταν άδεια και να πουλήσει τα γεμάτα. Κάθε ένα από αυτά εκτιμάται ότι αξίζει 1.000 δολάρια, σύμφωνα με τον Ντράμοντ! Θα κρατήσουν, πάντως, ένα, για να δοκιμάσουν. Προφανώς.