Άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο από καρχαρία σε δημοφιλή τουριστική περιοχή (vid)

Gazzetta team
Άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο από καρχαρία σε δημοφιλή τουριστική περιοχή (vid)
Ένα ακόμα θύμα καταγράφτηκε στη μακρά λίστα των άτυχων που χάνουν τη ζωή τους από επίθεση καρχαρία στις ακτές της Αυστραλίας, τη φορά αυτή σε περιοχή που δεν έχει δώσει πολλά κρούσματα.

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν του επιτέθηκε καρχαρίας σε μια πολύ δημοφιλή για τους τουρίστες παραλία στη βορειοδυτική Αυστραλία, έγινε γνωστό από τις Αρχές.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής (22/11) στην παραλία Κέιμπλ Μπιτς, που βρίσκεται στις βόρειες ακτές της πολιτείας της Δυτικής Αυστραλίας.

Αφού το θύμα βγήκε από το νερό με τη συνδρομή άλλων λουόμενων και παρά τις πρώτες βοήθειες που του έδωσαν διασώστες, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σε ένα δελτίο τύπου, η αστυνομία της πολιτείας επιβεβαίωσε τον θάνατό του «υπό τραγικές συνθήκες». Οι επιθέσεις καρχαριών είναι σπάνιες στο Κέιμπλ Μπιτς, μια τεράστια παραλία 22 χιλιομέτρων με λευκή άμμο, η οποία βρίσκεται κοντά στην πόλη Μπρουμ.

Συνήθως, οι αρχές αναγκάζονται να κλείσουν τη συγκεκριμένη παραλία μία ή δύο φορές τον χρόνο, λόγω της παρουσίας κροκοδείλων αλμυρού νερού, που είναι επικίνδυνοι για τον άνθρωπο.

Πρόκειται για την όγδοη φονική επίθεση καρχαρία από τις αρχές του έτους στην Αυστραλία.