Slogun:Ο Σλούκας βρήκε μια μπασκέτα μέσα στα αποδυτήρια κι έβαλε κι εκεί μερικούς πόντους

FOLLOW US

Slogun:Ο Σλούκας βρήκε μια μπασκέτα μέσα στα αποδυτήρια κι έβαλε κι εκεί μερικούς πόντους
BWIN stripe gif

No Time to Die: O Τζέιμς Μποντ ξόδεψε 60.000 ευρώ για 32.000 λίτρα... coca-cola!

Gazzetta team
No Time to Die: O Τζέιμς Μποντ ξόδεψε 60.000 ευρώ για 32.000 λίτρα... coca-cola!
Χρησιμοποίησαν 32.000 λίτρα coca-cola για να κάνουν έναν λιθόστρωτο δρόμο λιγότερο ολισθηρό, ώστε να μπορέσουν να γυρίσουν μια επικίνδυνη σκηνή του Τζέιμς Μποντ.

Ότι το περιβόητο αναψυκτικό είναι κατάλληλο για διάφορες χρήσεις, όπως να καθαρίσετε τη σκουριά από μια μεταλλική επιφάνεια, είναι γνωστό.

Ότι θα επιστρατευόταν από κοτζάμ Τζέιμς Μποντ όμως, ομολογούμε πως ούτε το περιμένα αλλά ούτε το είχαμε φανταστεί.

Όχι, ο Βρετανός πράκτορας δεν αντικατέστησε το μαρτίνι του με ένα ποτήρι coca-cola! Το χρησιμοποίησε για να κάνει έναν δρόμο στη νότια Ιταλία λιγότερο ολισθηρό…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι παραγωγοί της 25ης ταινίας Τζέιμς Μποντ, No Time to Die, αποκάλυψαν ότι χρησιμοποίησαν περίπου 32.000 λίτρα coca-cola για να κάνουν έναν λιθόστρωτο δρόμο λιγότερο ολισθηρό ώστε να μπορέσουν να γυρίσουν μια επικίνδυνη σκηνή καταδίωξης με μοτοσικλέτες.

Σύμφωνα με τον Λι Μόρισον, υπεύθυνο για τα stunts στην ταινία, το κόλπο επινόησε ο ίδιος ο Τζέιμς Μποντ-Ντάνιελ Κρεγκ.

Tο δημοφιλές αναψυκτικό όταν στέγνωσε άφησε ένα κολλώδες υπόλειμμα στις πέτρες. Έτσι ο κασκαντέρ, Πολ Έντουαρντς, μπόρεσε να απογειωθεί από μια ράμπα 25 ποδιών με 60 μίλια / ώρα, και να προσγειωθεί στο πλακόστρωτο χωρίς να γλιστρήσουν τα λάστιχα της μοτοσικλέτας του.

«Ξόδεψα περίπου 60.000 ευρώ ψεκάζοντας την Coca-Cola γύρω από τη Matera», δήλωσε ο Μόρισον στο Total Film πρόσφατα. «Ψέκαζα την Coca-Cola σε όλες τις ολισθηρές επιφάνειες για πολύ καιρό», εξήγησε προσθέτοντας «(το αναψυκτικό) κάνει τα πράγματα να φαίνονται πολύ καθαρά αφού ξεπλυθεί!».

Θυμίζουμε ότι η πρεμιέρα του No time to die, αναβλήθηκε ξανά για τις 2 Απριλίου του 2021, δηλαδή ένα χρόνο μετά τον αρχικό προγραμματισμό κυκλοφορίας του στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο ίδιος ο Ντάνιελ Κρεγκ ο οποίος θα φορέσει το σμόκιν του Τζέιμς Μποντ για πέμπτη και τελευταία φορά, υποστήριξε αυτή την απόφαση, εξαιτίας της κατάστασης που έχει διαμορφώσει η πανδημία του κορονοϊού.

Πηγή: Reader.gr