Εταιρία αναζητά τον «μάστερ του μπισκότου» και προσφέρει σχεδόν 44.000 ευρώ

Gazzetta team
Εταιρία αναζητά τον «μάστερ του μπισκότου» και προσφέρει σχεδόν 44.000 ευρώ
Η εταιρία προσφέρει πολλά, αρκεί οι υποψήφιοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να είναι ειλικρινείς.

Μια εταιρεία μπισκότων ψάχνει έναν «μάστερ» του είδους και προσφέρει έναν εντυπωσιακό μισθό 40.000 £ (σχεδόν 44.000 ευρώ).

Όπως αναφέρει η εταιρία «η ονειρική δουλειά περιλαμβάνει την δοκιμή των μπισκότων, την δημιουργία αλλά και φυσικά τις φρέσκες-νέες ιδέες».

Προσφέρει επίσης διακοπές 35 ημερών ετησίως, δωρεάν χώρο στάθμευσης και ίσως το καλύτερο από όλα: τα δωρεάν μπισκότα!

Ο Paul Parkins, διευθύνων σύμβουλος των "Border Biscuits", είπε: «Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία για κάποιον να εκπληρώσει το όνειρό του να δοκιμάζει και να δημιουργεί νόστιμες λιχουδιές κάθε μέρα και, φυσικά, να πληρώνεται για αυτό! Ο επιτυχημένος υποψήφιος θα στεφθεί "Master Biscuitier" μας και θα ηγηθεί της ομάδας μας στη δημιουργία υπέροχων ιδεών για νέες δημιουργίες μπισκότων. Ενθαρρύνουμε ανθρώπους από όλη τη χώρα να υποβάλουν αίτηση και ανυπομονούμε να γνωρίσουμε κάποιο μεγάλο ταλέντο», ανέφερε.

Η οικογενειακή επιχείρηση εδρεύει στη Σκωτία και ελπίζει να βρει κάποιον που να δημιουργεί «δημιουργικό, καινοτόμο φαγητό και έχει εμμονή με τα καλύτερα», αναφέρει η εταιρία.

Μια ανακοίνωση που περιγράφει τον ρόλο της δουλειάς αναφέρει: «Με λεπτά ρυθμισμένα γούστα και ταλέντο στο ψήσιμο, ο επιτυχημένος υποψήφιος θα περάσει τις μέρες του λανσάροντας προϊόντα από το τραπέζι της κουζίνας μέχρι την παραγωγή, δελεάζοντας μας με νέες γεύσεις που αξίζουν μια θέση στην εταιρία».