Έντονος εκνευρισμός και ιαχές πολέμου από Τσελίκ μετά την επίσκεψη Πομπέο στην Ελλάδα

Gazzetta team
Έντονος εκνευρισμός και ιαχές πολέμου από Τσελίκ μετά την επίσκεψη Πομπέο στην Ελλάδα
Νέες απειλές εναντίον της Ελλάδας, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του AKP, Ομέρ Τσελίκ, καθώς η επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα έχει δημιούργησε εκνευρισμό στην Άγκυρα.

Δηλώσεις μετά τη συνάντηση των μελών του κυβερνώντος κόμματος υπό την προεδρία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑKP, Ομέρ Τσέλικ, αντιδρώντας έντονα και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Ομέρ Τσελίκ.

«Ο κύριος Πομπέο επισκέφθηκε την ελληνική πλευρά δύο φορές τον μήνα (εννοεί και την επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στην Κύπρο).Είναι μία κατάσταση η οποία επισκιάζει την ουδέτερη στάση των ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη επίσκεψη δεν εξυπηρετεί την ειρήνη στην περιοχή και είναι μία ανάρμοστη συμπεριφορά από τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ», δήλωσε αρχικά ο Ομέρ Τσελίκ.

«Η Τουρκία είναι χώρα της διπλωματίας», είπε απυθυνόμενος στην Ελλάδα και συνέχισε: «Αν θέλουν να το λύσουμε μέσω των διαπραγματεύσεων θα το επιλύσουμε με διπλωματικά μέσα, εμείς είμαστε έτοιμοι. Αν όμως δεν θέλουν μπορούμε να το λύσουμε στο πεδίο της μάχης, η Τουρκία γνωρίζει να χρησιμοποιεί της ένοπλες δυνάμεις της», κατέληξε και ο εκπρόσωπος τύπου του ΑKP, εξαπολύοντας νέες απειλές προς τη χώρα μας.

Πηγή: Reader.gr