Οι... Φουσέκηδες της Τουρκίας: Εθνικιστές παίρνουν τηλέφωνο σε ελληνική εφημερίδα και βάζουν εμβατήρια (vid)

Gazzetta team
Οι... Φουσέκηδες της Τουρκίας: Εθνικιστές παίρνουν τηλέφωνο σε ελληνική εφημερίδα και βάζουν εμβατήρια (vid)
Τούρκοι εθνικιστές κάνουν τηλεφωνική φάρσα στην ελληνική εφημερίδα «Δημοκρατία» λες και βρισκόμαστε στα '90s.

Οι άνω των 35-40 ετών, σίγουρα θα θυμάστε τις φάρσες του θρυλικού Φουσέκη την δεκαετία του '90 που κυκλοφορούσαν σε κασέτα από χέρι σε χέρι, αφήνοντας εποχή.

Την δόξα του, καμια 30αριά χρόνια, ζήλεψαν Τούρκοι εθνικιστές από το Μπολού, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν τηλέφωνο στην εφημερίδα Δημοκρατία και να βάλουν εμβατήρια.

«Στο Μπόλου ο Μαχμούντ Αλάν και οι φίλοι του δια μέσω του internet βρήκαν το τηλέφωνο της εφημερίδας Δημοκρατία και τους τηλεφώνησαν. Όταν στην εφημερίδα σήκωσαν το τηλέφωνο, αυτοί για να δείξουν την αντίδρασή τους, από άλλο τηλέφωνο έβαλαν στους εργαζόμενους της εφημερίδας Δημοκρατία να ακούσουν ένα οθωμανικό εμβατήριο. Την ώρα που ακουγόταν το οθωμανικό εμβατήριο πήρε στα χέρια του το τηλέφωνο ο ήρωας Αλή Φιντικτσί και απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της εφημερίδας Δημοκρατία τους είπε “Μία μέρα θα στήσουμε στην Αθήνα την τουρκική σημαία. Αυτό μετέφρασε το από τα τουρκικά. Εσύ θα μάθεις τη δική μου γλώσσα και όχι εγώ» αναφέρει το ensonhaber.com αναρτώντας και το σχετικό βίντεο.

Όπως αναφέρετε, η κίνηση αυτή έρχεται ως απάντηση στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας για τον Ταγίπ Ερντογάν που είχε ως αποτέλεσμα ο Τούρκος πρόεδρος να μηνύσει την εφημερίδα.