Η Qantas λανσάρει μια «πτήση για το πουθενά» για άτομα που είναι απελπισμένα να ταξιδέψουν (pic)

Gazzetta team
Η Qantas λανσάρει μια «πτήση για το πουθενά» για άτομα που είναι απελπισμένα να ταξιδέψουν (pic)
Η πτήση της Qantas θα καλύψει σχεδόν τη μισή χώρα για να βοηθήσει όσους το επιθυμούν να νιώσουν σαν να έχουν πάει κάπου.

Ο κορονοϊός εκτός από πολλά άλλα, «στέρησε» και στους λάτρεις των ταξιδιών την δυνατότητα να πάνε σε όποιο προορισμό θέλουν χωρίς... περιορισμούς και καραντίνες.

Οπότε, όπως είναι φυσικό, όσοι αγαπούν τα ταξίδια λαχταρούν να ζήσουν ξανά νέες εμπειρίες.

Έτσι, η αεροπορική εταιρεία της Αυστραλίας, Qantas, θέλοντας να βοηθήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους να νομίζουν πως έκαναν ένα ακόμα ταξίδι, αποφάσισε να λανσάρει την «πτήση για το πουθενά».

Η πτήση θα καλύψει σχεδόν τη μισή χώρα για να βοηθήσει όσους το επιθυμούν να νιώσουν σαν να έχουν πάει κάπου.

Τον επόμενο μήνα θα φύγει από το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ και θα μεταφέρει τους επιβάτες βόρεια για να πετάξουν απευθείας πάνω από το Great Barrier Reef και θα δώσουν σε όλους μια πανοραμική θέα ενός από τα ομορφότερα φυσικά θαύματα του κόσμου.

Το Boeing 787 Dreamliner, στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς τα δυτικά πάνω από τη Βόρεια Επικράτεια έως το Uluru και το Kata Tjuta.

Τελικά, το αεροπλάνο θα εκτελέσει μια χαμηλή πτήση πάνω από το λιμάνι του Σίδνεϊ και θα επιτρέψει στους ταξιδιώτες να απολαύσουν τη θέα καθώς ο ήλιος δύει.

Συνολικά, η πτήση θα διαρκέσει περίπου επτά ώρες και το καλύτερο: δεν χρειάζεται να διαβατήριο ή καραντίνα μετά το ταξίδι!