«The Fresh Prince of Bel-Air»: Η έπαυλη της σειράς ενοικιάζεται μέσω Airbnb

Gazzetta team
«The Fresh Prince of Bel-Air»: Η έπαυλη της σειράς ενοικιάζεται μέσω Airbnb
Νιώσε «Πρίγκιπας» στην τοποθεσία «Μπελ Αιρ».

Ο Γουίλ Σμιθ με ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε ότι το τηλεοπτικό του σπίτι, δηλαδή η γνωστή μας έπαυλη από τη σειρά «The Fresh Prince of Bel-Air» (Ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ) διατίθεται προς ενοικίαση στο Airbnb! Στη φωτογραφία που μοιράστηκε, βλέπουμε τον Γουίλ Σμιθ να ποζάρει μαζί με τον DJ Jazzy Jeff μπροστά από το πολυτελές σπίτι ανακοινώνοντας τα ευχάριστα.

Η ενέργεια αυτή γίνεται με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων της σειράς που έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 1990. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα των εσωτερικών σκηνών έγιναν σε πλατό και όχι μέσα στο εντυπωσιακό σπίτι. Ωστόσο η έπαυλη εμφανιζόταν στους τίτλους αρχής και κάθε φορά που έδιωχναν με τις κλωτσιές τον κολλητό φίλο του Γουίλ, Τζαζ, που υποδυόταν ο DJ Jazzy Jeff.

Η έπαυλη θα είναι διαθέσιμη από τις 29 Σεπτεμβρίου στην τιμή των 30 δολαρίων τη βραδιά και μόνο πέντε γκρουπ των δύο ατόμων θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν εκεί. Μάλιστα στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων ασφαλείας για τον Covid-19, τα μέλη του κάθε γκρουπ θα πρέπει να αποδείξουν ότι μένουν μαζί.

Οι επισκέπτες θα έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε μια πτέρυγα της έπαυλης που περιλαμβάνει το υπνοδωμάτιο του Γουίλ Σμιθ, μπάνιο, τραπεζαρία και μπάνιο στην πισίνα.

Οι διαθέσιμες ημερομηνίες για ενοικίαση της έπαυλης είναι 2, 5, 8, 11 και 14 Οκτωβρίου και μόνο για όσους μένουν στο Λος Άντζελες.

Σημειώνεται επίσης ότι το σπίτι πληροί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid-19.

Πηγή: Reader.gr