Πουλάει συλλογή από ουίσκι που του αγόραζε ο πατέρας του κάθε χρόνο στα γενέθλιά του για να αγοράσει σπίτι (pics)

Gazzetta team
Πουλάει συλλογή από ουίσκι που του αγόραζε ο πατέρας του κάθε χρόνο στα γενέθλιά του για να αγοράσει σπίτι (pics)
Ένας πατέρας έκανε δώρο στον γιο του κάθε χρόνο στα γενέθλιά του από ένα μπουκάλι ουίσκι και τώρα, στα 28 του, ο νεαρός πουλάει τη συλλογή για να αγοράσει σπίτι.

Είναι το πιο ασυνήθιστο δώρο για παιδί, αλλά να που έπιασε τόπο.

Ένας πατέρας έκανε δώρο στον γιο του κάθε χρόνο στα γενέθλιά του από ένα μπουκάλι ουίσκι και τώρα, στα 28 του, ο νεαρός πουλάει τη συλλογή από 28 μπουκάλια, για να αγοράσει σπίτι, καθώς η αξία της ανέρχεται, πλέον, στα 44.500 ευρώ!

Ο νεαρός είναι ο Μάθιου Ρόμπσον, από το Τάουντον του Ηνωμένου Βασιλείου, που γεννήθηκε το 1992. Όπως αναφέρει το BBC, μέχρι σήμερα ο πατέρας του Pete έχει ξοδέψει περισσότερα από 5.500 ευρώ για 28 μπουκάλια Macallan.

Ο 28χρονος δήλωσε ότι «πιθανότατα δεν ήταν το καλύτερο δώρο για ένα νεαρό αγόρι», αλλά τόνισε ότι υπήρχαν «αυστηρές οδηγίες να μην τα ανοίξουν ποτέ». Σύμφωνα με όσα δήλωσε όλα τα μπουκάλια είναι άθικτα.

Ο Pete, που είναι Σκωτσέζος -και έτσι εξηγούνται πολλά- είπε ότι το πρώτο μπουκάλι ουίσκι χρονολογίας 1974 αγοράστηκε για να «βρέξει το κεφάλι του μωρού». «Νόμιζα ότι θα ήταν ενδιαφέρον αν αγόραζα ένα κάθε χρόνο και θα κατέληγε με 18 μπουκάλια ουίσκι 18 ετών για τα 18α γενέθλιά του», δήλωσε.

Όπως εξήγησε, πάντως, αυτό «δεν ήταν το μόνο δώρο που λάμβανε από την οικογένειά του. Προορίζονταν να είναι ένα μοναδικό δώρο και ήταν λίγο τύχη που το συνεχίσαμε».

Ήδη το ενδιαφέρον για τα 28 συλλεκτικά Macallan είναι τεράστιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...