Συγκλονιστικό βίντεο με άνδρα να οδηγεί μέσα στην κόλαση φωτιάς στο Όρεγκον (vid)

Gazzetta team
Συγκλονιστικό βίντεο με άνδρα να οδηγεί μέσα στην κόλαση φωτιάς στο Όρεγκον (vid)
Ένα συγκλονιστικό βίντεο, που φέρνει στο «φως» ο Indepedent, δείχνει έναν άνδρα να οδηγεί με το αυτοκίνητό του μέσα στην πύρινη κόλαση στο Όρεγκον!

Μέχρι και αυτή την ώρα οι Αρχές προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τις φωτιές στο Όρεγκον (αλλά και αλλού) των ΗΠΑ, τις πιο καταστροφικές στην ιστορία της Πολιτείας. Οι πρωτόγνωρες πυρκαγιές έχουν καταστρέψει σχεδόν ολοσχερώς πέντε μικρές πόλεις και υπάρχουν φόβοι για πολλούς νεκρούς.

Δύο, πάντως, είναι οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, εκφράζονται φόβοι, ωστόσο, για περισσότερους, καθώς οικογένειες συνεχίζουν να αναζητούν συγγενείς τους.

Ισχυροί άνεμοι και καύσωνας τροφοδοτούν σχεδόν 100 πυρκαγιές απ' άκρη σ' άκρη στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ. Στο Όρεγκον, συγκεκριμένα, μια περιοχή με διπλάσια έκταση από την πόλη της Νέας Υόρκης έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Αντίστοιχα δραματική είναι η κατάσταση και στην Καλιφόρνια, με τις φωτιές να εξαπλώνονται ταχύτατα.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, εξάλλου, που έδωσε στη δημοσιότητα ο Indepedent, δείχνει έναν άνδρα να οδηγεί με το αυτοκίνητό του μέσα στην πύρινη κόλαση στο Όρεγκον.

Μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς το μέγεθος της φωτιάς...