Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Τουρκία μεταφέρει 40 τανκ στην Αδριανούπολη» (vid)

Gazzetta team
Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Τουρκία μεταφέρει 40 τανκ στην Αδριανούπολη» (vid)
Δημοσιεύματα σε τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας τους άρχισαν να μεταφέρουν τανκς στα σύνορα με την Ελλάδα.

Τανκς στα σύνορα με την Ελλάδα άρχισαν να μεταφέρουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, το ιδιωτικό πρακτορείο IHA αλλά και το haberler.com έγραψαν το απόγευμα του Σαββάτου (05.09.2020) ότι η Τουρκία μεταφέρει 40 τανκς τα σύνορα με τη Συρία, στην Αδριανούπολη και τα σύνορα με την Ελλάδα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περίπου 2 κομβόι φορτηγών ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι από τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας μεταφέροντας 40 τανκ με τελικό προορισμό την Αδριανούπολη.

Τα άρματα μάχης θα μεταφερθούν από το λιμάνι της Αλεξανδρέττας με τρένο στην Αδριανούπολη.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν χαρακτηριστικά ότι «η αποστολή του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Σαρλ ντε γκωλ» και των Ελλήνων στρατιωτών στο Καστελόριζο ήταν η στάλα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Νωρίτερα ο Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νοσοκομείου του Γκιόζτεπε στην Κωνσταντινούπολη, τόνισε ότι «θα σκίσουμε και θα πετάξουμε ένα ένα τα σενάρια των πραξικοπημάτων και της πολιτικής ίντριγκας που καταστρώνουν όσοι ευθαρσώς βγάζουν τέτοια έχθρα απέναντι στη χώρα μας προς την κοινή τους γνώμη», είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ