Αυτοκίνητο χτύπησε άνδρα σηκώνοντάς τον στον αέρα και μετά έπεσε σε πινακίδα (vid)

Gazzetta team
Αυτοκίνητο χτύπησε άνδρα σηκώνοντάς τον στον αέρα και μετά έπεσε σε πινακίδα (vid)
Είχε προηγηθεί λογομαχία μεταξύ τους και ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας οδηγός πέφτει με το αυτοκίνητό πάνω σε έναν πεζό με αποτέλεσμα να τον σηκώσει στον αέρα, ενώ στην συνέχεια προσκρούει σε πινακίδα.

Το θύμα, ένας άντρας στα 40 του, φαίνεται να περπατάει στο δρόμο στο Burgess Hill, στο Δυτικό Σάσεξ, προτού έρθει ένα αυτοκίνητο να τον χτυπήσει.

Ο ύποπτος στη συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητό του και χτύπησε τον άνθρωπο στο πρόσωπο, ενώ μετά φεύγει.

Το βίντεο ξεκινά να δείχνει τους δύο άντρες να μιλούν πριν ένας μπει στο αυτοκίνητό του να κάνει αναστροφή.

Αφού κάνει αναστροφή, πέφτει πάνω στον πεζό με φόρα και τον πετάει ψηλά.

Το θύμα φαίνεται να στέκεται στο φράκτη με αίμα στο πρόσωπό του μετά την επίθεση.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σάσεξ είπε: «Μια λεκτική διένεξη μεταξύ δύο ανδρών συνέβη στο Wyvern Way περίπου στις 12.15μμ σήμερα. Ένας από τους άντρες μπήκε στο όχημά του και οδήγησε το αυτοκίνητό του στον άλλο άντρα, συγκρούστηκε μαζί του και στην συνέχεια μια πινακίδα. Ο ύποπτος βγήκε από το όχημά του και χτύπησε τον άνθρωπο στο πρόσωπο πριν φύγει. Το θύμα, ένας άντρας στα 40 του, υπέστη πολλαπλούς σοβαρούς τραυματισμούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, αξιωματικοί βρήκαν τον ύποπτο κοντά και συνελήφθη λόγω υποψίας για απόπειρα δολοφονίας. Παραμένει υπό κράτηση αυτή τη στιγμή».