Γιατρός σώζει ασθενή με κορονοϊό που ήθελε να το σκάσει από το νοσοκομείο πηδώντας από τον 4ο όροφο! (vid)

Gazzetta team
Γιατρός σώζει ασθενή με κορονοϊό που ήθελε να το σκάσει από το νοσοκομείο πηδώντας από τον 4ο όροφο! (vid)
Ήρωας ένας γιατρός στην Ινδία, καθώς βγήκε στο περβάζι του παραθύρου και έσωσε έναν ασθενή με κορονοϊό, που ήθελε να το σκάσει από το νοσοκομείο, πηδώντας από τον 4ο όροφο!

Απίστευτο περιστατικό στην Ινδία, με έναν γιατρό, με πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό, να διακινδυνεύει τη ζωή του, ανεβαίνοντας στο περβάζι έξω από το παράθυρο, για να σώσει έναν αλλόκοτο ασθενή με Covid-19, που ήθελε να πηδήξει στον σχεδόν σίγουρο θάνατό του: Από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου!

Το συμβάν έλαβε χώρα σε νοσοκομείο στην κεντρική πόλη της Τζαμπαλπούρ.

Ο ασθενής με κορονοϊό σύρθηκε στο περβάζι έξω από το παράθυρο και προσπάθησε να πηδήξει, για να διαφύγει. Η αστυνομία κλήθηκε γρήγορα και πρόλαβε και άνοιξε ένα πανί από κάτω, για να πιάσει τον άντρα. Ωστόσο, μετά από μια συνομιλία με γιατρούς και αξιωματικούς, ο... άλτης άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να μη διακινδυνεύσει τη ζωή του.

Παρέμεινε, λοιπόν, καθισμένος έξω από το παράθυρο, έως ότου ο γιατρός βγήκε έξω και με κίνδυνο της ζωής του έσωσε τον άνδρα. Ο ηρωικός γιατρός γνώρισε την αποθέωση και κούνησε χαρακτηριστικά το χέρι του πριν επιστρέψει μέσα.