Στραγγάλισε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους: Ο πατέρας είδε τα πάντα από τις κάμερες ασφαλείας

Gazzetta team
Στραγγάλισε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους: Ο πατέρας είδε τα πάντα από τις κάμερες ασφαλείας
Μητροκτόνος έγινε ο 19χρονος Γκάρετ Μπελό στο Τενεσί και ο άτυχος πατέρας και σύζυγος είδε το συμβάν από τις κάμερες ασφαλείας.

Τη δολοφονία της γυναίκας του από τον έφηβο γιος τους είδε από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού της στο Τενεσί, ένας πατέρας.

Ο 19χρονος Γκάρετ Μπελό κατηγορείται ότι σκότωσε την 54χρονη μητέρα του, Τρέισι. Ο πατέρας του ήταν αυτός που κάλεσε την αστυνομία όταν ήλεγξε τις κάμερες ασφαλείας και είδε τον 19χρονο «να στραγγαλίζει τη μητέρα του μέχρι που εκείνη σταμάτησε να αναπνέει».

Σύμφωνα με ένορκη κατάθεση που περιήλθε στην κατοχή του NewsChannel 9 και επικαλείται η Daily Star, ο τραγικός πατέρας έλειπε εκτός πόλης και αποφάσισε να ελέγξει τις κάμερες του σπιτιού για να δει αν όλα ήταν καλά. Τότε είδε τον 19χρονο να στραγγαλίζει τη μητέρα του και έπειτα να τραβάει το σώμα της εκτός πλάνου.

Αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές και όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν τον Γκάρετ να κάθεται στο πάτωμα του δωματίου του. Τον ρώτησα πού ήταν η μητέρα του κι εκείνος απάντησε ότι βρισκόταν σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι, όπου και βρέθηκε η σορός της.

Γείτονες δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι ο 19χρονος είχε αυτισμό.

Πηγή: Reader.gr