Εκκενώθηκε πτήση επειδή κοριτσάκι 2 χρονών δεν ήθελε να φορέσει τη μάσκα του (vid)

Gazzetta team
Εκκενώθηκε πτήση επειδή κοριτσάκι 2 χρονών δεν ήθελε να φορέσει τη μάσκα του (vid)
Κατέβηκαν από το αεροπλάνο οι επιβάτες και η πτήση καθυστέρησε πολύ, επειδή ένα κοριτσάκι 2 χρονών έσκιζε συνεχώς τη μάσκα που του φορούσαν και δεν την ήθελε με τίποτα...

Ήταν πτήση εσωτερικού των ΗΠΑ της JetBlue και η ένταση ήταν μεγάλη στις συνομιλίες της μαμάς με τους συνοδούς του αεροσκάφους. Πολλοί από τους επιβάτες παρά την ταλαιπωρία που προέκυψε έσπευσαν να υπερασπιστούν τόσο τη μικρή όσο και τη μαμά της. Για τα εταιρία η μάσκα είναι υποχρεωτική από 2 ετών και πάνω.

Η Chaya Bruck που είναι η μητέρα του μωρού μίλησε μετά στο NBC αποκαλώντας την εμπειρία της «τραυματική», καθώς ήλπιζε πως θα γίνει αποδεκτό το αίτημα να μην φορέσει μάσκα το παιδί.

«Μου είπαν, πρέπει να καλύψει τη μύτη και το στόμα της και εγώ είπα θα προσπαθήσω, η μικρή την τραβούσε όμως συνεχώς. Λίγα λεπτά μετά, ήρθαν και μου είπαν πως πρέπει να μαζέψω τα πράγματά μου και να κατεβώ από το αεροπλάνο».

Η γυναίκα αρνήθηκε και πολλοί μάλιστα συνεπιβάτες ζητούσαν από το πλήρωμα να την αφήσουν να ταξιδέψει. Τότε ακούστηκε η ειδοποίηση από τα μεγάφωνα για την οριστική εκκένωση της πτήσης.

Η JetBlue δήλωσε πως όλοι οι επιβάτες θα επέστρεφαν σύντομα στις θέσεις τους. «Τους ρώτησα ‘‘θέλετε να της δέσω τα χέρια και τα πόδια; Τί θέλετε να κάνω;’’. Ήθελαν απλώς να κατέβω από το αεροπλάνο», δήλωσε η μητέρα.

Η εξέλιξη ήταν η οικογένεια να υποβάλει μήνυση στην εταιρία...