Κτηνωδία: 30 άνδρες βίασαν 16χρονη σε ξενοδοχείο, τραβούσαν και βίντεο

Gazzetta team
Κτηνωδία: 30 άνδρες βίασαν 16χρονη σε ξενοδοχείο, τραβούσαν και βίντεο
Η απόλυτη κτηνωδία βρήκε την πραγμάτωσή της σε ξενοδοχείο στο Ισραήλ, όταν τριάντα (30) άτομα βίασαν μία 16χρονη που ήταν μεθυσμένη.

Σοκάρει η καταγγελία ενός 16χρονου κοριτσιού ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε ξενοδοχείο του Ισραήλ.

Η 16χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν 30 άνδρες στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου ενώ ήταν μεθυσμένη. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο συλλήψεις ενώ το τραγικό συμβάν σχολίασε και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, τονίζοντας ότι «δεν είναι έγκλημα μόνο σε βάρος του κοριτσιού αλλά είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, που επικαλείται η Daily Mail, ο ένας από τους υπόπτους παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι μια ομάδα ανδρών είχε σεξουαλική επαφή με το κορίτσι, αλλά ισχυρίστηκε ότι έγινε με τη συναίνεσή της.

H ισραηλινή εφημερίδα Haaretz έγραψε ότι κάποιοι από τους φερόμενους ως δράστες έχουν τραβήξει βίντεο από το βιασμό της 16χρονης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 16χρονη δεν έμενε στο ξενοδοχείο αλλά χρησιμοποίησε το μπάνιο αφού ήπιε μαζί με φίλους της. Έπειτα φέρεται να την πήγαν σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου, όπου 30 άνδρες τη βίασαν. Ένας από τους δράστες λέγεται ότι προσποιήθηκε τον γιατρό που ήθελε να βοηθήσει το άτυχο κορίτσι.

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες, ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου έγραψε στο Twitter ότι «αυτό είναι σοκαριστικό, δεν υπάρχει άλλη λέξη. Αυτό δεν είναι απλώς έγκλημα εναντίον του κοριτσιού, αλλά έγκλημα κατά της ίδιας της ανθρωπότητας που αξίζει κάθε καταδίκη και οι υπεύθυνοι γι 'αυτό πρέπει να προσαχθούν στη δικαιοσύνη».

Πηγή: Reader.gr