Εργαζόμενη σε στριπτιτζάδικο θετική στον κορονοϊό, αγώνας για να βρεθούν πελάτες που έχουν δώσει ψεύτικα στοιχεία (pics)

Gazzetta team
Εργαζόμενη σε στριπτιτζάδικο θετική στον κορονοϊό, αγώνας για να βρεθούν πελάτες που έχουν δώσει ψεύτικα στοιχεία (pics)
Συναγερμός έχει σημάνει σε ένα από τα μεγαλύτερα στριπτιτζάδικα του Τορόνο, στον Καναδά, καθώς μια εργαζόμενη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, στον οποίο ενδέχεται να έχουν εκτεθεί έως και 550 άτομα!

Έντονη ανησυχία στο Τορόντο του Καναδά, καθώς έως και 550 άτομα ενδέχεται να έχουν εκτεθεί στον κορονοϊό στο στριπτιτζάδικο Brass Rail Tavern, αφού μία εργαζόμενη βρέθηκε θετική!

Η πιθανή έκθεση φαίνεται πως έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες, μετά το άνοιγμα του στριπτιτζάδικου, ένα από τα πιο γνωστά της πόλης, όταν οι Αρχές επέτρεψαν εκ νέου το άνοιγμα τους. Η υπάλληλος εργάστηκε τέσσερις βάρδιες στις αρχές Αυγούστου, ανέφεραν οι Αρχές της πόλης σε δήλωσή τους, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την εργασία της υπαλλήλου.

Το πρόβλημα, ωστόσο, έχει να κάνει με το ότι πολλοί από τους πελάτες φαίνεται πως έχουν δώσει ψεύτικα στοιχεία στο αρχείο καταγραφής επαφών του στριπτιτζάδικου και είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστούν.

«Ξέρετε πόσο καιρό θα τους πάρει να εντοπίσουν αυτούς τους 550, οι μισοί εκ των οποίων έχουν πιθανώς δώσει ψεύτικα στοιχεία ή ταυτότητες;» δήλωσε ο Άντριου Μόρις, καθηγητής μολυσματικών ασθενειών στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, στο Associated Press.

Οι αξιωματούχοι Υγείας του Τορόντο διαπίστωσαν πως το στριπτιτζάδικο δεν τηρούσε τα απαιτούμενα πρωτόκολλα, τα οποία περιλαμβάνουν απόσταση μεταξύ του προσωπικού και των πελατών ή τη χρήση ασπίδας από πλεξιγκλάς όταν αυτό δεν είναι δυνατό.

Σύμφωνα με την Toronto Star, το κλαμπ έχει αναρτήσει το εξής μήνυμα στην μπροστινή του είσοδο: «Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα υγιεινής με το προσωπικό μας. Αυτή είναι η κύρια προτεραιότητά μας, ενώ παρέχουμε στους επισκέπτες μας την φιλοξενία και την εξυπηρέτηση που έχουν συνηθίσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...